Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

200D

trebate vidit kud to auto vozi pa s kombijem je nezgodno po tim selima ic a kamoli busom

SETRA S415 HDH

Nevidin nigdi slike niti da iko spominje kako je gazda s tim istim buson zapeo vrata a truba ga samo pomaknit.

Lion's Driver

Ej vi šta govorite da je vozač kriv i da mu triba odbiti od plaće, e pa nije kriv. Kriva je ručna kočnica koja je otkazala (tehnički kvar).
Vozač je samo stao na stanici i napravio sve kako triba, izbacio iz brzine i potegao ručnu, neka žena ga je pitala kartu i dok je tražio sitniše vraćajući kusur kočnica je sama od sebe popustila  ;) Nemojte mi protiv tog vozača  :)

200D

vlade je maher u punom smislu riječi

Lion's Driver

Vlade je ljudina i stvarno je dobar i ko čovik i vozač. Kaže kako je 35 godina za volanom i da mu to još nije dosadilo i da nikad nije zakasnio na liniju. Vjerujem mu jer je vozač za 5 i čuva bus, pazi na sve.... Al šta ćš nije on kriv što je ručna otkazala

Ante M.

Da se izjasnim ja ime vozača nisam napisa niti znam tko je vozio jer je bus bio 100m ispred mene nadam se da admin ovaj post neće brisati jer nikakvo ime nisam spominjao !!! >:(

altenator

Najgore je što svak piše  svašta imana prezimena i ostale gluposti a nije svjestan da netko može nadrljat zbog toga  jer tko zna tko sve to prati.

AnteIM

Man IM266AK već duže vremena ne vozi, jel netko zna u čemu je problem!?

200D

ma zrak koliko ja znam al inace je on bio najgori od sva tri, jedino 263ci nije rađen motor od ta tri mana

Paško

Citat: AnteIM  u Lipanj 04, 2013, 17:48:18
Man IM266AK već duže vremena ne vozi, jel netko zna u čemu je problem!?
Taj ima nove registracije odnedavno
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Ante M.

Da ima rege sliku sam zaboravio postaviti ljepo mi se namjestio ali je pobjegao inače kad su došli ti manovi sivi je bio stao pokraj mjesta gdje Bogdan bus odmara i nešto je šole davao gas i čini mi se da nije bilo nešto u redu čini mi se da ta kupovina nije bila dobra bolje je bilo kupiti još jedu kvalitetnu temsu i jednog Coacha 2 .  :(

Paško

Ti autobusi (ex Brioni) su bili u odličnom stanju kad su došli, ali su ih i u Imotskom lijepo unišitili, kao i sve ostalo čega su se dohvatili.
A Temsa je došla 5 mjeseci nakon MANova good_boy
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Ante M.

Po izgledu jesu bili ali po mehanici mislim da su neki štekali jedino ;) po meni je po svemu bio dobar to je bio mini Euroliner .

200D

turismo je jedino sta je dobro uzeto a svi ovi su imali neku manu

AnteIM

Citat: Ante M.  u Lipanj 04, 2013, 18:39:40
Po izgledu jesu bili ali po mehanici mislim da su neki štekali jedino ;) po meni je po svemu bio dobar to je bio mini Euroliner .

Mini Euroliner?? Pa taj je najlošiji bio od svih, taj sunce već duže vremena ne viđa, ne znam što mu je, očito je nešto ozbiljnije, manovi su donekle ok, dok je tourismo zasigurno bio najbolja kupovina od tih 5 autobusa. Ipak je to Merc :)