Vozila za prijevoz osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju

Autor lav0607, Srpanj 19, 2013, 08:24:45

CONECTO430

Tako je 552 se zaletio u 6003 u APD-u, nakon čega je 6003 u rashodu i dobili su zamijensko vozilo
Idem samo jednu stanicu :D

marin

O čemu vi pričate, jel netko provjerio uopće ili samo tako laprdate? Kolko sam ja vidio slike iz APD 552 se zaletio u 5016 i to ne Iveco nego Citroen Jumper.  I čuj frontalka, jel ti uopće znaš kaj je frontalka?? Kombi je dobio u bok udarac.

smogovci.bbb2

Ljudski faktor ili je 552 tehnički neispravan (da ga znam izbjegavati jer je disponiran na linje sa GLK)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

CONECTO430

CONECTO430

Ako već @marine sve znaš što nisi napisao? Vrlo dobro znam što je frontalni sudar i u sudaru su sudjelovali 552 i (krivo viđen garažni s moje strane) 5016, a autobus se zaletio u prednji desni dio, te se kombi odbacio i udaren je u bočnu stranu, a to što je tebi rekla-kazala to je opet druga stvar. Također rekao sam da netko točno provjeri koji je kombi, jer sam zaboravio garažni broj, na autobusu je popucala šajba i udbljen je bio prednji kraj

MAN truck bus

Kakva frontalka  glavauzid, 552 je bočno udario invalidski kombi i to je to. Simple easy. perfeto
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

CONECTO430

...................

jakov5

Citat: CONECTO430  u Studeni 18, 2018, 14:07:50
Ma nemoj sad i ti znaš kako ga je udario? A nisi ni ti kao nitko ništa napisao na forum, nego ti je ... rekao i ti sve znaš

Kakav ti je to način komunikacije? Zašto se uvijek moraš spuštati na osobnu razinu?
Što ti znaš otkuda kome informacija, i zašto te uopće briga otkuda informacija?
Zašto je u svakoj temi s tvoje strane potrebno pametovanje?
Otkud tebi pravo ikoga ovdje prozivati iz bilo kojeg razloga?
Ovo fakat sve postaje zamorno. Na trenutke se čovjek zapita što mi je trebalo registriranje ovdje, zašto ja moram trpjeti nedolično ponašanje nekih osoba?
Onda se čovjek sjeti izvrsnih forumaša zbog kojih je još uvijek aktivan na forumu i nekako gura dalje.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Shole

CONECTO430 vrati se tamo di si bio u zadnje vrijeme.  Ban mjesec dana zbog javnog spominjanja nečijeg imena.

marin

Citat: CONECTO430  u Studeni 18, 2018, 13:44:09
Ako već @marine sve znaš što nisi napisao? Vrlo dobro znam što je frontalni sudar i u sudaru su sudjelovali 552 i (krivo viđen garažni s moje strane) 5016, a autobus se zaletio u prednji desni dio, te se kombi odbacio i udaren je u bočnu stranu, a to što je tebi rekla-kazala to je opet druga stvar. Također rekao sam da netko točno provjeri koji je kombi, jer sam zaboravio garažni broj, na autobusu je popucala šajba i udbljen je bio prednji kraj
Krivo si ti vidio sve kaj si reko, nit si garažni vidio, niti marku kombija, a i to da je frontalka si krivo vidio. Gledao sam slike 2 minute, a da nisam tako siguran ko ti, jer očito nisi niš dobro vidio, nebi to napisao. I zaletio se u lijevi bok...jesi još nešto mogo fulat?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

mate

Tomek

Iako su u prometu već dvije godine mi još uvijek nismo ulovili sve Mercedes Sprintere.
Danas konačno ulovljen 6009, molio bih sve forumske fotografe da poslikaju 6008 kad ga vide!

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza