Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

conecto

A dobili su i nove "europske" prometne dozvole u kojima je kao vlasnik upisana ova bolesna tvorevina Zagrebački Holding.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Citat: Majstor  u Prosinac 14, 2013, 11:34:57
Sva vozila su otkupljena, a cijena umanjena, s tim da MAN održava servis jer su novac za održavanje povukli za cijeli period trajanja Leasinga
Do 500 000 km.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Pa onda bi to trebalo već prestati, a ja ne vidim MAN-ove u ZET-ovoj radioni, a i dalje se voze u H. Leskovac.
Suprotno tome na novim Citarima se radi u radioni.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

221

Citat: Shole  u Prosinac 14, 2013, 09:47:36
Zar nisu ti busevi kupljeni na operativni leasing na 8 godina !?   Ako se ne varam bilo je nedavno riječi o otkupljivanju, ali mislim da se radilo o školskima

Holding je prodao tramvaje (čini mi se njih 44) i tim novcem otkupio buseve iz nabavke '08/'09.

822DoDo

šaraf u prednjoj desnoj gumi na gbr.438

a kaj se dogodilo gbr.325? sa svih strana je izgreban i polupan?

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN19464

GB. 813. Dobio motor od. GB. 807

421

Pitanje za Majstora: kaj je s motorom 531 koji je u ARZ-u?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

Citat: MAN19464  u Prosinac 15, 2013, 22:38:14
GB. 813. Dobio motor od. GB. 807

a sto je sa gbr. 818, hoće li on dobiti nečiji motor?

Majstor

Citat: 421  u Prosinac 16, 2013, 20:45:07
Pitanje za Majstora: kaj je s motorom 531 koji je u ARZ-u?
Rastavljen čeka dijelove
Samo mi sudite pošteno !

marin

Kaže mi frend da u APP garaži stoji gbr 319 skroz razbijen sa jedne strane, od dna do krova, kao da je udario u neki stup dok je skretao. Zna možda netko nešto više?

Dreamwalker

Gbr 328 ima nove registracijske pločice ZG-7811-FC
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

dominik,

Citat: dominik,  u Listopad 25, 2013, 18:05:15
G.b. 303 ima na prednjem displayu veci font broja linije, a manjim fontom na ispisano odredište, tako da to izgleda dosta neuredno  >hammer<.
Evo ista stvar i na g.b. 304, netko se izgleda igra sa ATRON-om >:(

marin

Ma 303 i 304 otkad su se vratili iz Dubrave, svaki drugi dan imaju normalni displej, pa opet drugi dan nevalja...

dominik,

Citat: marin  u Prosinac 20, 2013, 09:04:44
Ma 303 i 304 otkad su se vratili iz Dubrave, svaki drugi dan imaju normalni displej, pa opet drugi dan nevalja...
Aha, i meni se prije par dana ucinilo da je imao normalan display. :o

Ivan

Citat: Majstor  u Prosinac 14, 2013, 11:34:57
Sva vozila su otkupljena a cijena umanjena za izvješćuje Mana s tim da Man i Irisbus održavaju servisi jer su novac za održavanje povukli za cijeli period trajanja Leasinga
Mercedes nije povukao sav novac pa je i ugovor o održavanju prekinut
Hm, OK, a jesu li 88, 89, 791 i 793 onda otkupljeni, ili su i dalje zamjenski od servisa? ??? Kako god bilo, uvijek su bar dva po dva na servisu i ova četiri očito voze svaki dan kako god bilo, pa ne vidim zašto ih ZET nije interno pribrojao ostalim serijama, mogli su lako dobit i specijalne brojeve xx0 na početku serije da ih je lako prepoznat (300, 450, 680, 740), a i još bitnije i jednostavnije, zašto im se ne lijepi logo koji košta par kuna (može se zalijepit pa očistit ako treba) a bez njega ne bi smjeli voziti linijski prijevoz?