Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

marin

770 je što se tiče lupanja možda čak i najbolji Citelis i nemam prigovora za to, al da cuka-cuka, da si se vozio iza, bilo bi super. I semafor na Vrapču se mogao loviti s bilokojim drugim autobusom osim s Citelisom ako je npr ispred tebe 10-ak automobila, i to donosi +2 minute u pola kruga što je sasvim solidno u gužvi kad kasniš (kad smo već kod toga). Provozaj se u bilokojem drugom vidjet ćeš kakva je raketa, 770 je spor i trom i cukav i to mi nitko me ne može uvjerit u suprotno. Ovo pišem jer stvarno ispada da ide kao svi ostali  nnee

Tomek

Jel zna netko gdje je NG 312 gbr 148 završio? Nema ga u prometu već godinu dana, možda i više??

smogovci.bbb2

Citat: marin  u Srpanj 12, 2015, 15:33:17
Dobio sam informaciju da je gbr. 148 prefarban cijeli u plavo i da je sve mijenjano u njemu kompletno, tako da bi mogao na jesen u promet kad ga završe, to će bit mašina i pol kad izađe iz garaže, već je prije sređivanja bio mrcina.
Gbr. 185 već mjesec i pol stoji u garaži sa razbijene 4 šajbe u prikolici.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

marin

Stvarno niko više nije jasno kaj se još radi po njemu.  >hammer<
Također, Gbr. 190 je stajao sa jednom razbijenom bočnom šajbom u garaži. Svako malo kamenuju te jadne Citare.

Ivan

Hm, staklo zna puknuti od svijanja šasije i sličnih problema kojima je Citaro pogotovo sklon ali događalo se i drugim modernijim tipovima... Novi zglobni Citari bi trebali biti jači ali s obzirom na prethodne serije, prednja stakla na solo Citarima, pogotovo prvoj seriji, su u velikom broju mijenjana (vidi se da su noviji model prozora na skoro svim prve serije) pa je jasno koliko ih je popucalo, pitam se je li se možda javio sličan problem?

marin

Nije to, više puta se dogodilo baš bacanje kamenja, a i puno puta da neko visoko teretno vozilo okrzne autobus (kad su i 3 šajbe bile popucane).

smogovci.bbb2

ZET-om u Noć muzeja!

Tradicionalna kulturno - turistička manifestacija Noć muzeja, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva, održat će se u petak, 29. siječnja. Posjetiteljima će vrata muzeja biti otvorena od 18 sati, do 1 sat poslije ponoći, a ulaz je besplatan. ZET se, između ostalog, uključuje u manifestaciju i prijevozom posjetitelja izvanrednim linijama koje će u prometu biti od 18 sati.
Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska - Mesnička - Matoševa - Jezuitski trg - Opatička - Ilirski trg - Opatička - Markov trg - Mesnička - Frankopanska - Muzej Mimara.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=3530

Noćas će "minići" napokon biti u eksploataciji :)evil
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

da ali opet ne plinski...vidio sam na izvanrednom prijevozu gbr. 90 i gbr. 603 (ili 605..jednog od ta dva sam vidio na 275 pa sam već zaboravio kojeg sam gdje vidio). Uglavnom, ni traga Stratosima
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

leonardo123

Nisam zapravo znao gdje da ovo napišem. Umjesto 666 danas  zamijenjen 655, na liniji 203. Na displayu ni točkice, rukom napisano na papir 203, zaljepljen na staklo, zadnjeg displaya nema, a na bočnom gdje piše broj linije piše 203, a di piše linija, piše Planina Gornja-Kašina. Inače, taj 666 se također u subotu pokvario na liniji 227.

Tomek

Citat: Tomek  u Siječanj 12, 2016, 21:31:36
Jel zna netko gdje je NG 312 gbr 148 završio? Nema ga u prometu već godinu dana, možda i više??

Ponavljam svoje pitanje jer autobus je nestao, zar toliko dugo stoji u ARZ-u?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

822DoDo

a što je sa 430? gdje je on? ne vidjeh ga već jako dugo ni na 278 ni na kojoj školskoj
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Citat: Tomek  u Veljača 16, 2016, 19:53:23
Ponavljam svoje pitanje jer autobus je nestao, zar toliko dugo stoji u ARZ-u?
U garaži ispred gbr. 140 koji je završio svoju karijeru. Skinute su mu tablice i malo je očerupan, pa je velika vjerojatnost da je to kraj. A 148 pitaj boga što je s njim, on je u skroz normalnom stanju. A stoji u garaži od proljeća 2014 sad dok mu se motor ne razradi barem mjesec dana, tko zna kakve će dječje bolesti još imat sad, 2 godine stvarno nisu malo, to je radni stroj, ne šivača mašina da stoji.

Tomek

Danas sam se vozio kraj Citara gbr 207 i izbija mu hrđa po lijevom blatobranu.. Prvi bus iz serije 2009. kojem sam to vidio.