Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

sniff

Koja je svrha motora na sredini nekih Volva? ???

Nalc

Da pogone autobus! Bus bez motora neće ići.
A sad za ozbiljno, niži stražnji kraj.

Tipkam dok vozim.....

sniff

Mislim da je onda manji gepek i dosta bučnije u busu.

tramvajac 92

Ovisno o održavanju, ako je dobro onda se ne čuje jako, ali glasniji naprijed je. Što se tiče bunkera, imaš i iza gdje je inače motor još mjesta za prtljagu.

sniff

tramvajac 92

Otraga je najveći, imaš sa strane gdje su vrata jedan bunker na dvoosovincu s druge strane su 2, jedan naprijed, jedan iza. Na troosovincima su po 2. Dosta veliki su ti bunkeri, možda se u nekima može otvoriti i cjela stražnja strana ko na autu.

tomekk

Danas popodne zapalio se sivi 9900 na kolodvoru u Novom Marofu. Mislim da nije velika šteta.

EDIT: http://evarazdin.hr/index.php/crna-kronika/item/15019-novi-marof-putnici-bjezali-iz-zadimljenog-autobusa-kojem-je-gorio-motor
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ist

sniff

Ne znam,taj 9900 nema njihovu shemu.Pogledao sam na vozni red na stranici AKZ-a-croatia dolazi u Marof oko 3 sata,a varaždinci u pola 3,pa....

tomekk

Da nije njihov nebi valjda pisao u toj temi... ZG 9211-FF, sivi dvoosovinac Volvo 9900.Ima mali CB logo na boku, a i u pripadajućoj temi imamo fotke tog autobusa.
Isto tako, oni dolaze u Novi Marof u 14:25, a Varaždinci u 15:05 i to piše i na stranicama akz-a tako da ne znam šta si ti gledao. Očito ono što treba nisi.
Autobus još stoji na kolodvoru u Marofu.
RIP Grga

sniff

Valjda sam gledao iz Varaždina u Zagreb.Sorry ;D
Je li će popravit bus123 ili?

lussin

Još najbolje da ne. Nije to tolika šteta

ist

Citat: tomekk  u Veljača 06, 2016, 00:35:47
Da nije njihov nebi valjda pisao u toj temi... ZG 9211-FF, sivi dvoosovinac Volvo 9900.Ima mali CB logo na boku, a i u pripadajućoj temi imamo fotke tog autobusa.
Isto tako, oni dolaze u Novi Marof u 14:25, a Varaždinci u 15:05 i to piše i na stranicama akz-a tako da ne znam šta si ti gledao. Očito ono što treba nisi.
Autobus još stoji na kolodvoru u Marofu.

Pa drugi put sve napišeš u prvom postu i riješen problem

tramvajac 92

Inače, na slici se vide ZG tablice na Volvu, a svi (9900) od APVŽa imaju VŽ tablice.

tomekk

Besmisleno je raspravljat o tome jer sam sve rekao u prvom postu. Dovoljno je malo prozujat slikama i vidjet koji je to bus.
Evo fotke koju smo dobili na fejs:

RIP Grga