Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

TAM

Nažalost dođe i do toga. Dogodi se da najavi autobus da je npr. na peronu 3, a uopće ga nema. Još nešto pečat od autotransporta više nije plave nego crvene boje.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Aha!
Sve to polako ide,dok bude pisalo Čazmatrans nitko neće da primijeti.

Teutonic

Sad sam se sjetio da sam vidio danas da je "autobus tajanstvenog Murterskog privatnika" (bijeli Neoplan),od Pantoursa-to mu piše na vratima.

peron24

To su Pantouristovi Neoplani koji voze za Murter. Prvo je vozio niski Transliner OS 137 HG, Cityliner OS 116 FB, zatim Cityliner sa shemom od Veolije ZG 5133 DO, a u zadnje vrijeme bijeli Cityliner OS 136 BM.

http://i993.photobucket.com/albums/af60/peron25/Picture-6.jpg

lions

Taj tajanstveni privatnik je VTV Pavlić.
U utorak, 25.3. u 13:30 za Vodice je išao Regio s vozačem koji inače vozi Volvo 8700 (Solaris), a u četvrtak je isti vozač na toj liniji išao s Volvom 8700.

Sve što je Teutonic napisao 13.3. za đačke linije još uvijek više manje stoji, ali za Čistu Veliku u 14:00 sada ide srebrni Volvo AV120. Danas je polazak kasnio 12 minuta jer je isti autobus u 13:30 išao za Raslinu, a vratio se u 14:12. A oko 14:05 na kolodvor je došao Regio ŠI-700-EL s vozačem koji inače ide za Zagreb, i stavio ručno napisan natpis "Zablaće". Vozač je i zapalio cigaretu u busu.

Za Pirovac je išla niska Temsa Safari umjesto Krkinog TAM-a koji je u zadnje vrijeme stalno vozio tu liniju.

Teutonic

TAM

Danas na kolodvoru u 20:00
-Eurobus AV120 bijeli (ŠI 323-CG) za Tribunj
-Niska avtomontaža (ŠI 338-BE) za Pirovac
-Praženov Tourismo (ŠI 530-EZ) za Murter
-Eurobus AV120 sivi (ŠI 234-EL) za Čistu veliku
-TAM 260 A 116 M (ŠI 456-CM) za Sonković
-Praženov Iliade (ŠI 0023-MP) za Rogoznicu-Ražanj
-Aabenraa (ŠI 684-CS) za Bilice
Dani ponosa i slave!

Teutonic

E tako bi i trebalo biti.
Navečer ima manje đaka a stavljaju Eurobus za Tribunj,dok ih ujutro ima duplo više a stavljaju TAM. ::|

bagatin22

Po novom voznon redu ATP-a linija br 7 je Mandalina-Bilice-Mandalina ali to ne sprjecava ATP da i dalje uredno na autobusu pise 7 Brodarica-Trznica-Brodarica.Tko ce se kladiti s menom da vozaci ATP-a uopce ne znaju koji broj vozi na kojoj relaciji  >hammer<

Teutonic

Istina,a šta ja mrzim kad vidim na kolodvoru je:
Šofer TAM-a od Krke dođe busem na kolodvor,na tabeli piše Konjevrate-Mirlović-Kraljice-Unešić,i tako,svi putnici uleću u bus,i minut prije polaska šofer mijenja tablicu u Vodice-Pirovac???
To se već tjedan dana događa,no Pirovčani su se navikli da je to njihov bus,a Unešićani da moraju čekat svoj...

bagatin22

Veceras natpis bez broja linije Njivice-Vidici-Trznica  ??? Moze li mi netko objasniti kako se preko Vidika dodje iz Njivica a da se zaobidje Trznica.Gade mi se od muljanja i neprofesionalnosti  >hammer<

Teutonic

Može ako se kod Plodina u Njivicama skreće za Magistralu pa vozi ravno pa se opet tamo negdi skrene di su Vidici (nisam u Šibeniku pa neznam to toliko dobro),vjerovatno kod Dalmare-a ili di je Mažurica (car wash)

bagatin22

Pitanje je bilo satiricki jer takva linija ne postoji.Postoji samo Njivice-Vidici-Njivice ali ATP ima 5 razlicitih verzija table za tu liniju po obicaju  >hammer<

TAM

Pocrkale su niske avtomontaže. Samo je jedna u prometu (ŠI 338-BE) vozila za Čistu veliku.
TAM 260 A 116 M (ŠI 457-CM) za Pokrovnik-Pakovo Selo
Graf & Stift (ŠI 583-BN) za Drniš-Kosovo-Knin
Temsa Opalin (ŠI 520-DB) Za Kraljice-Mirlović-Unešić
Mercedes Toruismo (ŠI 530-EZ) za Primošten

Dani ponosa i slave!

bagatin22

Danas opet nepostojeca linija.Br.4 su stavili Razine-trznica-Razine-Njivice, a jos uz to Njivice-Razine su ugurali pod vozni red broja 1 koji tek nema nikakve veze s icim.Vozac uredno pusi u busu >hammer<