Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

Berlingo

Mislim da je Podhum zavrsio s ovom temom bar na neko duze vrijeme.

Ova obavijest je za svaku pohvalu i stvarno je sve lijepo napisano. Ubijte me ako grjesim, meni se cini da je mozda nas forum djelovao na njih. Mozda su se kritike isplatile.

Bari

Danas sam vidio neke autobuse (582,497) kako za vrijeme koncerta "Parnog valjka" idu samo do Vojaka, gdje je nekad bilo okretište linije 8 i natrag u grad.
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Uvijek slikaš, a to nisi zabilježio !!!!  Ma stvarno te treba.........

Bari

Hahaha... Bio je mrak, puno ljudi i stvarno su me uhvatili nespremnog jer tome se stvarno nisam nadao.
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Koliko sam ja vidio linije 12 i 16 danas nisu isle kroz Soboli. Razlog? Brojni potoci i jezera po cesti od spomenika prema Podhumu. Sav promet ide na relaciji Cavle- Jezero - Podhum. Sutra novo izvjesce, mozda i koja slika.

NP-549

Od danas linije 12-13-14-15-16 ne voze kroz ulicu F. Račkog nego trasom linija 25/26 do mosta Sv.ana i onda lijevo na Kačjak.

Naravno, ne treba ni napomenut da apsolutno ništa nije označeno na cesti i da smo svi u prekršaju !!!!

mivano

zbog čega? pala je stijena?

Berlingo

Citat: NP-549  u Siječanj 14, 2010, 11:16:41
Od danas linije 12-13-14-15-16 ne voze kroz ulicu F. Račkog nego trasom linija 25/26 do mosta Sv.ana i onda lijevo na Kačjak.

Naravno, ne treba ni napomenut da apsolutno ništa nije označeno na cesti i da smo svi u prekršaju !!!!
PITANJE:
Recimo da tom raskrscu skreces busom u ljevo, sta izgleda kao pravi prekrsaj, naleti deckic s tatinom Hondom i ne moze stati. Zabije se u zadnji kraj. I sta sad??? Vozac busa je u prekrsaju!

NP-549

A jesan ti ja reka !   Zato i jesam crveno označio. Sva sreća pa ja nemam Grobnika u smjeni jer nebi to samo tako išlo.  A ako sad idem kenjat nešto onda će mi reć:  šta te briga, jel voziš ti tamo

ikar

Citat: NP-549  u Siječanj 14, 2010, 23:34:12
A jesan ti ja reka !   Zato i jesam crveno označio. Sva sreća pa ja nemam Grobnika u smjeni jer nebi to samo tako išlo.  A ako sad idem kenjat nešto onda će mi reć:  šta te briga, jel voziš ti tamo

Đir oko Vežice ko 7ca i rješena stvar. Pa nek pitaju za kilometre  ;D

NP-549

Joj da me barem stavi popodne na 632 sa Podkilavcem i Kukuljanima u popodnevnoj špici pa kad bi ih provozio krug po cijeloj Vežici.  Al bi zvonili telefoni na Delti i u garaži.

Doduše danas nisam išao za tim, al noćaš oko 2 malo prije mosta iz pravca bolnice je bio plavi znak obavezni smjer desno na most.  Ako su ga skinuli tokom dana onda teoretski smiješ skrenut lijevo mada bi onda trebalo i oznake na kolniku promjenit a to sigurno nisu.

MAKI

16,12,13,15 IDU KROZ KUMIČIĆEVU.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: NP-549  u Siječanj 14, 2010, 23:52:33
Joj da me barem stavi popodne na 632 sa Podkilavcem i Kukuljanima u popodnevnoj špici pa kad bi ih provozio krug po cijeloj Vežici.  Al bi zvonili telefoni na Delti i u garaži.

Doduše danas nisam išao za tim, al noćaš oko 2 malo prije mosta iz pravca bolnice je bio plavi znak obavezni smjer desno na most.  Ako su ga skinuli tokom dana onda teoretski smiješ skrenut lijevo mada bi onda trebalo i oznake na kolniku promjenit a to sigurno nisu.

Znak je još uvijek na svome mjestu...

Boki651

Bari

www.autotrolej.hr

NOVI REŽIM PROMETOVANJA NA SVILNOM I ČAVLIMA

Dana, 12. ožujka 2010., u 5 sati za sav se promet zatvara dionica ceste D-3 od Orehovice do Svilnog, a zbog odrona na prometnici.

KD Autotrolej obavještava svoje korisnike kako su osigurani alternativni pravci te će se prijevoz obavljati na novoj trasi.

U polasku linije 12, 14, 15 i 16, sa Delte prometuju Kumičićevom ulicom, preko Vežice na čvor Draga, zaobilaznicom do čvora Čavle i do centra Čavala odakle se prometovanje nastavlja normalnim rutama. U povratku spomenute linije od Čavala voze preko čvora Čavle zaobilaznicom do izlaza na Orehovici, te preko Banskih vrata do Fiumare.

Za mještane Svilnog osiguran je prijevoz minibusom do Čavala gdje će presijedati na postojeće linije. Napominjemo kako je polazak minibusa usklađen sa polaskom autobusa iz Čavala. Također, napominjemo kako minubus iz Svilnog kreće od stajališta kod marketa Koop, te se mole svi korisnici koji su koristili stajalište kod Galenskog laboratorija da koriste stajalište kod marketa.

KREPAT MA NE MOLAT !