Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

Ruske

bas sam danas vidio 12 14 i 16 kako prolaze po teti rozi i gledam WTF?

MAKI

da zato što je bio neki odron na Orehovici neznam
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

pise post prije mog
i svilno, ne orehoivca

Berlingo

Citat: MAKI  u Ožujak 12, 2010, 17:18:25
da zato što je bio neki odron na Orehovici neznam
Da li ti samo mislis ili stvarno neznas? Jesam li ja taj odron postavio pod temu promet? Ili sam ja tu da sirim lazi? Tu relaciju Cavle-Svilno (ugibaliste prema gradu, ispod marketa) nije vozio bilo koji. To je bio 114, cini mi se, najveca skitnica od malih. A ovaj je bas prosao cvor Orehovica i letio u brdo. Mislim da je to bio 695. Zasto se ne cita forum?

Berlingo

Cavle, prema Rijeci. Od ovog znaka pocinje privremena trasa. Ravno i danas vozio 114.

Berlingo

639 jutros poslje Orehovice.

NP-549

676  i  643 na autoputu

Ruske

jucer sam se vozio od g.vezice iza 12ke, 700, samo nisam imao zivce da se vozim 50-60 iza njega, pa sam ga prestigao odmah na ulazu na autocestu

Shole

Baš me zanima kakva bi bila reakcija ostalih sudionika u prometu, a bogami i policije,  da se svi prigradski vozači pridržavaju ograničenja od 50 km/h i tako voze po autoputu prema dole, a za promet je otvorena samo jedna jedina, krajnja lijeva, traka i to još gore od ravnice poslije Metroa pa sve do Orehovice

Berlingo

Ma ne brini, ne mogu im nista. Jedino sta neki pacjenti uzivaju stiskati sirenu. I to obicno kad ih prestignu. A za pridrzavanje brzine su neki prisiljeni. Bilo je vec tih situacija kad se islo po autoputu i sjecam se 412. Isao je ujutro pun nizbrdo bas tako nekako po propisima.

Shole

Da, al su bile sve 3 trake pa se onda ne primjeti da neko ide sporo.   VIdiš da je i ovaj 643 prikupio već solidnu grupu iza sebe a išao je sigurno 70 ako ne i bolje

Berlingo

Boki651

Prekjučer se jedan "skakavac" lijepo zaletio od Drage prema Orehovici, mi smo išli taman malo brže od njega da ga prođemo, namjerno, a išli smo 90

Putnik1213

Ma kako super slike, fantazija.
Od kud je to slikano?
Citat: NP-549  u Ožujak 18, 2010, 18:12:31
676  i  643 na autoputu

NP-549

iz motornog zmaja  ;) ;) ;)