Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

Teutonic

Hvala :)
Zna li netko kako mogu pravilno prodavat karte na GN2?
Ponekad mi se prikaže meni s opcijama za prodaju karata,ali često ne,pa mi ljudi laprdaju kroz vožnju  ::|
Hvala

Manas

u opcijama namjestis prodaju karata na EASY i onda kad ti traze kartu prodas je na T, a kusur vracas na CTRL+T ..novac kupis klikom misa po njemu,a sledecu kartu mozes prodat kad uklonis taj novac

MAN SL222

Novac se može pokupiti sa SHIFT+T.

Teutonic

Hvala,a jel moguče običnim načinom?

LD470

Možda je tvoj problem u tome što ne ubaciš karticu u putno računalo.

Teutonic

Znam na što misliš onaj poklopac se skine pa ubacim ali ponekad mi radi s tim a ponekad ne ali probat ću hvala ti  :)

lussin

Inače za Drei Generation mislim da je jako bezobrazno od autora da naplaćuje model(e) koji su osrednje napravljeni. Pogotovo GN2. Imao je koncepciju kako je to trebalo izgledati,ali mu je očito izmaklo kontroli pa se kvari svako malo

Manas

Pricas gluposti po meni... Ova 3 modela iz DG Addona su jedni od najboljih zglobnih buseva za OMSI 2, po meni jedina konkurencija je Citaro G od altera. Svako ima pravo da naplacuje model svidalo se nama to ili ne,a mi se pogotovo nebi trebali buniti jer smo te buseve skinuli nelegalno.. Napravljeni su perfektno, sve je na svom mjestu... Meni se GN2 gotovo nikako nije kvario dok nisam instalirao zvukove od Morphija,i on je vjerovatno to pokusao malo da uradi realnije pa se sad bus stalno kvari.. :) ;)

Teutonic

Slažem se sa Manasom i to žestoko,pa postoji puno besplatnih modela koje nikad ne bih skinuo,kao što su silni Marcopolosi,Setra S417,i još mnogo njih.
A ovo su 3 stvarno izvrsno napravljena modela,meni se GN2 samo jedan put pokvario a nisam imaš ništa za nj instalirano osim zvijezde i Manasovih repaintova.
Osim toga,sad znamo kako je vozačima Šibenskom Autotransportu teško uz stalne kvarove  :P

TAM

Po meni Drei Generation je dobar, ali daleko od odličnoga. Sve to što vi kažete je u redu i potrudili su se da sve bude što realističnije oko tih autobusa. Meni najviše smeta kod GN2 je to tek što sam ga upalio on crkne i to svaki put, a nisam ni instalirao te zvukove od morphija.  >:(
Ali najveć mana i nedostatak kod ovih zglobnih autobusa je sama izrada autobusa. Očekivao sam puno bolje, više detalja pa bolje su napravili NG nego ovu trojicu. Premalo detalja, jako loše teksture,premali okret zgloba itd...
Kada se sve sagleda najbolje napravljeni zglobni autobus je O530G što se tiče detalja i kvalitete.
Ali ove slike mi bude nadu  :)

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Čudno da se meni samo jedan put pokvario (to jest dok sam ga imao),jako čudno.

lussin

@Teutonic
Sad si našao uspoređivati Marcopolose i Citara ::| . Po meni je Marcopolo Paradiso G7 1200 napravljen solidno,a onda je autor sve upropastio s 1800 DD i 1800 DD 8x4. Ali nijedan nije naplaćivao

@TAM
Vid' volana,hehe yahoo

Manas

Pa stavite sebi u opcijama ''Odrzavanje busa na najbolje'' i nece se kvarit.. meni to uopce ne smeta,izgleda realnije... DG istina nije uraden perfektno al jeste veoma dobro i busevi su u samom vrhu... Cijena od 10 Eura je mozda nama skupa al vec dva puta je Aerosoft padao zbog Hamburg i DG addona jer su bili preoptereceni... Mnogo dobrih buseva se pravi i izaci ce u buducnosti,a hoce li se placat ili ne, to nas ne zanima jer svi znamo da samo jedan clan ovog foruma je kupio igru i sve njene dodatke,a mi smo kupili preko torenta  ;D

Teutonic

Evo baš sam provozao Neoplan N116,i evo mog mišljenja:
Unutrašnjost-pa,jako kvalitetno napravljen putni i vozački dio,no ono šta me bode u oči su ferarijev logo i žuti rubovi,bez doga bi autobus bio doslovno savršen,znači tu 9.5/10
Vanjština-bez komentara 10/10
Motor i manevri-Pa ok je,no ZF Ecomat verzija mi ne dopušta da upalim motor do kraja (brzina mi je neutralna),7/10
Ukupno--8.5/10

Autobus bi bio puno bolji za voziti da ploča nije napravljena u duhu ferrarija,inače bi bilo fenomenalno.

Manas

Po meni do sad najbolji turisticki bus iako ih nema bas mnogo, daleko od savrsenog busa... vanjske teksture nisu bog zna nesto, zvuk unutra se slabo cuje, ostalo prolazna ocjena :)