Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Berlingo

Ma naravno da je 708. Iskreno volim ove igre s displejima. Prosao je tu i 35 Sveti Petar. Bas me zanima da li ce se koji majstor usuditi staviti ono sta je sifra 249 kad ide iz grada, ali kad ide u grad pise nesto drugo. Toga cekam. Ali se mora pomiriti da ako stane ide na forum! ;D

mivano

Citat: Berlingo  u Rujan 01, 2011, 00:27:30
Ma naravno da je 708. Iskreno volim ove igre s displejima. Prosao je tu i 35 Sveti Petar. Bas me zanima da li ce se koji majstor usuditi staviti ono sta je sifra 249 kad ide iz grada, ali kad ide u grad pise nesto drugo. Toga cekam. Ali se mora pomiriti da ako stane ide na forum! ;D
Jučer je išao za Drenor;D

mivano

Danas na liniju 2 izašao 720 - vozi se s pločama na staklu. Displej mrtav.

Berlingo

Na 660 pisalo 2 rcrsat s nekakvim naglaskom na r!

Paško

Očito (veliki) problemi s jezicima. Kako je izgledalo to R: Ř ili Ŕ? ::|
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mivano

Danas prometuje za "rašćine".  ;D

mivano

Nek mi netko objasni zašto 599 i 614 voze s pločama na staklu, a display im uredno radi. Ili je to ono za svaki slučaj. Od viška glava ne boli ???

ikar

Displeji na 599 i 614, kao i na 588 su poznati po kvarovima. Ovo je dodatno osiguranje, a koliko vidim dosta vozača to radi.

ikar

654 ispisuje samo destinaciju na prednjem i bočnom displeju. Broja linije ni za lijek!

MB Citaro

Na 611 jutros poludio display bilo je pomiješanih slova od AUTOTROLEJ i Lovran

MB Citaro

danas polazak u 10:45 644 vozi liniju 20 za mjesto Marčea

MB Citaro

Sad je prošao 644 prema Viškovu i na displeju mu piše 20 Marina

mivano

U 627 crknuo display. Sinoć išao za Gariće s pločom na staklu.

shef

Ovo još nisam vidio, koja je ovo šifra? Francuski ključ na displeju 661:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

To je nešto novo! Vidio sam i ja neki dan kad su mehaničari vozikali 670.