Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

111222

707 na šestici s pokvarenim displejem

shef

618 vozi sa displejem Penta
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bocko

701 jučer na liniji 5 imao sjenu na prednjem displeju te ne radi osvjetljenje. "Jelačićev trg" je bilo ispisano 2 puta i teško se razumjelo, ovako nešto;

shef

Viđeno nešto novo (makar ne baš logično): 25 Škrljevo
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

amalok.95

Nije to ništa novo, šifra postoji godinama samo se iz grada nikad ne koristi

NP-549

Koristi se svaki dan,  navečer u 9 i pol zadnji povratak sa Hreljina

mivano

MB Citaro

Danas na Pehlinu vidim 807 a na displayu piše:  7  G  G Vezica

lussin

Jučer je imao G' Garaža

mivano

Citat: lussinpicollo  u Svibanj 17, 2015, 15:10:09
Jučer je imao G' Garaža
To je tako već neko vrijeme. Stalno sam ga viđao na 4 B Brašćine.

MB Citaro

Sad vidio na 690 gdje je parkiran na displayu 21 Marčelji-Brnčići-Pehlin-Rijeka, a u voznom redu tog polaska čini mi se nema

Matija87

ako si ga vidio na Gornjim Srokima (trebao bi bit tamo od 9 navečer) onda ta šifra stoji jer je šole s popodnevne postavio šifru za šoleta u jutanjoj smjeni koji prvu vožnju vozi
u 04.45 21 Marčelji-Brnčići-Viškovo-Rijeka

MB Citaro

je nisam dobro gledao vozni red :)

Boki651

Ja nisam ni skužio da prvi polazak više ne ide do okretišta 7, dok sad niste spomenuli.

Matija87

Da , to je promjena od 11.1. ove godine , ali napomena je šoletu da kupi putnike na svakoj stanici (ako ih ima) kao i sedmica od Pehlina do riječke tržnice , zatim se od Fiumare uključuje "normalna" sedmica , a ovaj ide na Deltu . Tako da ta prva jutarnja je ujedno linija 21 i linija 7.