Iveco Stratos LF 38 CNG

Autor Majstor, Prosinac 02, 2014, 21:53:56

Tomek

Iako je već dosta vremena prošlo na 143 i dalje se popodne mjenja Stratos, zadnjih tj. dana među ostalim vozili 285 i 293, jučer popodne mijenjao ih Cacciamaly danas NM222

smogovci.bbb2

Pa kad im je autonomija još uvijek na cca. 150 km (barem su tako govorili vozači na lin 117 prošli tjedan a vozili su gb 293/4/5, smjena je bila u 16h)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Navodno se svi Cacciamaly premještaju u APD.

Ivan

A navodno se i iz VG čulo da ih "sigurno" par ide tamo, tko bi znao... Meni bi bilo logično da ih i tamo ide nekoliko.
btw Cacciamali se piše s i, ypsilon usotalom nije baš prirodno slovo u talijanskom, svrstava ih se pod "lettere straniere". :P

Tomek

Već tri dana na 143 je do cca 16 sati Stratos, pa popodne vozi NL. Prvi dan je bio NL263 gbr 35, a zadnja 2 dana Lion's City. Gdje su nestali Cacciamali?

Shole

Zar ima potrebe za većim busom popodne il ovaj više nema goriva pa ode u garažu ?   Da li onda taj "novi" bude skinut s neke linije koja je završila, ili ga pak dovedu iz garaže !?

Tomek

Očito Stratosi ne mogu izdržati cijeli dan, al potrebe za većim busom nema apsolutno nikakve, ujutro još ima najviše putnika kad ljudi i stoje u minibusu, al popodne se to nikad ne može vidjeti.. Otkad su došli Stratosi uvijek ih je popodne zamijenio Cacciamali, eventualno NM222, tako da apsolutno ne znam zašto se ovo događa.

Shole

Pa zašto onda vozač koji dođe u 3. smjenu ne doveze i garaže drugi Stratos koji je pun !?   Tako rade kod nas na liniji 5A koja nema vremena da u pauzi ide tankat jer nije dvokratna.  Kad dođe treći oko 16 sati uzme busić iz garaže, a onaj koji je radio srednju onog praznog ode napunit i parkira ga u garaži za sutra

smogovci.bbb2

Većina Cacciamali-ja je na servisu a zašto ne voze Stratosi to je pitanje za onoga tko ih je kupio :(

Majstor

Ne voze jel Česi popravljaju te kanturine !
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Najbolje viđeno oko 19.30, umjesto Stratosa koji je vozio ujutro, na 142 vozi VW Crafter :D I onda u Vrapčanskoj aleji stoji Crafter i iza njega Lion's City :), umjesto dva Cacciamalija ili Stratosa :)

Thommo

NP-549

Može li se netko raspitati kakvi su se pokazali ti minibusi ?

Kolika im je autonomija, tj. koliko može proć od punjenja do punjenja,  i da li motor isijava toplinu u vozački prostor.  Na našima je izolacija loša pa me zanima kako je ovdje riješno.

tramvajac 92

292 - ZG 1625-FL
Dojam nakon prve vožnje u njemu: ide dobro (uz Radićevu), puno udobniji od onih dizel govanaca.
Nutra ima veliki crveni bustec display, mjenja se ime stanice i "sljedeči stanica" ili nešto slično, ugl neispravno gramatički. Sjedala su plavo tapecirana, i čini mi se da ima radio.

smogovci.bbb2