Tipovi autobusa na linijama 2015. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor Dreamwalker, Siječanj 12, 2015, 18:45:03

flip

Jučer je na toj liniji bio gbr. 513, a gbr. 512 sam vidio na 107. (mozda sam pobrkao brojeve  :))

tramvajac 92

Čak bi bilo moguće da isti  bus123 u teoriji dođe sa 232 na 107 (ali malo vjerojatno).

221

Citat: 822DoDo  u Lipanj 16, 2015, 12:20:25
gbr.506 na 232  :D

Ipak nisu ostavili bočne stranice u plavom kao što se vidjelo na slici od NP-549.

822DoDo

i izgleda da su skolski busevi u akciji...gbr 627 na 274  :D :D
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Dreamwalker

Tako je. Imam dojavu da je jedan školski na nekoj liniji iz Dubravi (205 ili 208).
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

bas ih je lijepo vidjeti :D jos jednoga sam vidio, gbr.626 na 270

Nedo

marin

Gbr. 313 i 316 na 136  :o
Ovo još nikad nije bilo.

Ivan

Bezveze, na 136 ponekad dobro dođe zglobni i nedjeljom... Ne znam zašto kemijaju. Ukupno 5-6 linija u cijelom APP treba ukupno 15-20 zglobnih vikendom (106, 109, 115, 136, 172, i 116 subotom), a oni se baš sjete radit gluposti na jednoj od njih.

marin

I ja kažem, iako za promjenu ih je lijepo vidjet. Kasnije kad će se ić van, bit će puniji, ali ništa strašno.
A 121, 134....te linije si zaboravio za zglobni?
Inače, sad kad se klima opet počne palit, a i prošli tjedan je tako bilo, stalno povlače Citelise predvečer jer ostaju bez plina. Mislim da je to nekima već dojadilo, možda su si sad dali para dana mira malo da su bez brige.
A na 269 su dosta često vikendom solaši. Ja se nikak nemrem pomirit s tim da ta linija ima manje putnika nego 136 npr  big_boss

Ivan

aa, radovi na podvožnjaku Oranice su preusmjerili 136 i 146 preko Zagrebačke i Oranica. Svejedno, zglobni nema problema s ovom trasom jer tu voze i šleperi na kontejnerski terminal pa opet ne znam zašto šalju solo... Da su probali trasu Medarska / Čepinski put kako stanovništvo traži već imalo smisla, no neće ZET i Grad slušat neke tamo glupe putnike ako ne dođe nekoliko tisuća molbi i politički utjecaj g.č., bitnije je 50 st. Havidića nego 5000 u D. Kustošiji i Oranicama. :/

marin

Nekako mi se čini strašno besmislena ova trasa, produžena više nego što treba, a i zglobni bi mogao bez problema.

Anders

Na 269 su samo nedjeljom solaši, a koliko sam se ja vozio nedjeljom na 269 zglobni nije ni potreban.
27302

822DoDo

da, sam su nedjeljom solo i super se vozit...kad je najveca "guzva" bus je onak..ugodno popunjen...inace se da ulovit mjesto za sjest
na 282 gbr 466
na 262 gbr 657

Ivan

Da, nije neka gužva na 269, samo mi nije jasno zašto ju ne bi vikendom ili bar nedjeljom spojili s 231 pa onda da se i stavi zglobni bus, puno je veća ušteda nego tri vozača i dodatni bus dva dana, a nije baš ni da previše stoji kad 231 nedjeljom ima po 7-8 putnika, možda stane na 3-4 stanice poslije Mandlove, to je gubitak maksimalno 2 min. pa se i ne gubi nešto strašno status brze linije niti produžuju vozna vremena, ovako vozači voze do 30-ak minuta i zuje ostalih 15+.