Pražen putovanja, Šibenik [ŠI]

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:23:19

shef

Ma kakav Citelis ÜL pa vidi se da s Citelisom nema veze, ovo se netko igrao s naljepnicama. Ovo je Moovy.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

svicar

Citat: shef  u Studeni 06, 2012, 15:15:39
Ma kakav Citelis ÜL pa vidi se da s Citelisom nema veze, ovo se netko igrao s naljepnicama. Ovo je Moovy.

I ja mislim, mi imamo u firmi Citelise, nasi imaju motor poprijeko i izdignuti su.

shef

Tehnički dio je bitan, ali prvo što upada u oči je izgled karoserije. Moovy i jednostavnija verzija Agora Line imaju prednji kraj identičan gradskom modelu Agora, dok je zadnji kraj promijenjen. Ista situacija je i kod Citelisa. Svi znamo kako izgleda gradska verzija Citelisa (Pula, Zagreb), no ovako izgleda model Citelis Line straga:

dakle bitno drugačiji od gradskog Citelisa i bliži ovom Moovy odnosno Agori Line.
Pa da tu zaključimo OT i poželimo sreću Praženu s ovim unikatima u HR.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomekk

I dok je Tourliner u Vukovaru, Zagreb su napali Irisbusevi:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Tourliner od Pražena jučer u Vukovaru

peron24

Ovaj tjedan stigle su prinove u Šibenik :D Vozit će na raznim lokalnim linijama ATP-a
Volvo 7000, reg: ŠI 0036 MP

Njegov blizanac ŠI 0034 MP

Moovy je stajao parkiran,malo me iznenadilo kako je nizak, ŠI 0035 MP

Dva Volva se međusobno razlikuju po retrovizorima,kod jednog je lijevi crven,desni crn,a kod drugog obrnuto

peron24

Moovy na Šubićevcu,nadam se će display i dalje biti u upotrebi
http://i993.photobucket.com/albums/af60/peron25/Picture119.jpg

tony

Jedno pitanje ima li neki poseban razlog zasto je tourliner na zd tablicama?  ???

Paško

Citat: tony  u Prosinac 17, 2012, 14:04:04
ima li neki poseban razlog zasto je tourliner na zd tablicama?
leasing
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Avtomontaža

Vozio sam se dva puta u jednoj od njihovih Iliadea (vjerojatno ŠI 0023 MP jer je imao iste ratkape kao on) i bus je odličan. Izvana izgleda odlično, iznutra čist, sicevi udobni, tehnika na zavidnom nivou, piči kao raketa, motor mu se skoro pa i ne čuje. Taj bus uopće nema manu. Jel' ima još koji naš prijevoznik koji ima Iliade u svom voznom parku ???

bonaparte12

Croati bus kom. 2 i mislim Lišane kom. 1
POLAKO I SIGURNO

Paško

Baš je na facebook stranici našeg foruma nedavno napisano da ih u Hrvatskoj ima 25 ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

zlepur1

Od prošlog tjedna i Mercedes u najmu kod Atp-Šibenik.Da li je moguće da će Pražen i Vincek preuzeti Atp.?Bilo bi dobro osobito šta se tiče putnika a i vozni park je na zavidnoj razini. 8-8 good_boy :)
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Renault Iliade ŠI 545 CF na radničkoj liniji

Volvo 7000 na ATP-ovoj liniji Šibenik-Dubrava-Danilo Biranj-Perković-Sitno

shef

Zagreb, danas:

foto: Z.Milošević

(c)Teutonic