Rashodi

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:17:58

Shole

Ajde konačno da su se sjetili počistit to silno smeće. Puna ih je garaža, nema se di parkirat. Nije mi jasno koji vrag su toliko dugo čekali.  Baš me zanima dal će 606 i 613  odma u kobasice ili će ostat na klocnama da se može s njih skidat raznorazne plastike iznutra i slično

NP-549

Odoše i prvi autobusi modernije generacije

606

613
još uvijek cijeli

više nije

hauba za rezervu

shef

A ovaj desno od 613, u kojoj je fazi?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Kapo

Tužno! :( :(
Što je sa 412? Oće njega kasirat?
Kapo

shef

Definitivni kraj za ovoga:

a uz njega idu sigurno 609, 646 i 535. Ne znam što će biti sa 592 i 614 (ma nije valjda opet  >hammer<) -  bez tablica su. U rashodu je također i stari legendarni TAS Caddy ex g.b. 11, a vjerojatno i Traffic RI-731-CT.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

M.A.N. boy

a koji je kvar na 592 i 614?

Shole

592 ide na generalnu karoserije  (583 je skoro gotov i nešto čeprkaju po 599), a 614 je pod upitnikom. Mogo bi i on laganini za 613.  Nebi se niko žalio.

lussin

Hoće li doći nešto umjesto Caddya i Traffica?

shef

Makar je stara stvar, da se i od njega dostojno oprostimo...

(c)Teutonic

Shole

609 i 646 rasčerupani kod Mesokombinata.  604 još cijel. Zasad

shef

(c)Teutonic

mivano

Je li to na 592 pukla limarija?

zvone16

Neznam za druge ali meni će bit žao ovih EL 202, EL 262, i ostalih MANova šta idu u rashod.. još su to dragi busevi a izdržali su dobro sa našim cestama.
ZvoneXp