Rashodi

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:17:58

zvone16

U čemu je stvar da ako ode na nekom mjenjač da ga nema po pola godine ? Šta treba dugo da stigne ili šta ? Šta se događa sa ovima  607,676,636,633, ?
ZvoneXp

Shole

Skupi su djelovi za Voith mjenjače, i plus toga nema baš ko to ni radit s obzirom da su sve ljude potjerali ili vozit ili u drugu radionu.  656 stoji već preko godinu dana, 636 malo manje, a u istom loncu su i 676, 607, 667 i 671

Kapo

Pozdrav!
Neznam dali sam pogodio temu, pa ako ovaj post tu smeta neka ga netko premjesti! ;)
Danas sam bio do Vodovodne ulice vidjet promjene od prošloga posjeta.
Promjena ima...
579 stoji na mjestu od 436 (njega nisam vidio). Na 412 je naljepljen nekakav papir...

Red Citara. Tu je stajao i jedan MAN SG220, sjećam se da je imao plavu traku na vjetrobranskom staklu ???

499 je sav raskupusan :(! 455 mi se čini malo bolji!

Čini mi se da su premjestili  Tamića 577 i 455!

Izvinjavam se na kvaliteti fotografija! Fotografirano je mobitelom. Nije mi se dalo fotografirat sa velikim fotićem da me netko poslje ne naganja...

Puno pozdrava!!!
Kapo
Kapo

NP-549

Milka, trocifreni broj je ?

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

shef

Mogli su zajedno ova dva desno pokupit. Od 105 ionako niš, a TAM je smrtna opasnost za zdravlje kad voziš iza...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

LD470

kad ističe registracija od 470?

shef

(c)Teutonic

Shole

Bez tablica 468,591,592,593,594

M.A.N. boy

pa dosta je to harmonika u kvaru jos plus mercedesi

Shole

583 na generalnoj limarije, 667 i 669 također duži kvar.

kico101

Čini se da je 418 odvozio svoje. :(
To bi značilo 4xx, bye, bye.
Informacija nije službena.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Jednom da pogodim pravi trenutak, i bez dojave iznutra...

(c)Teutonic