Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

amar

jucer u servisu setre u ulmu, stojala ova 417  , slike su od gorana, dobio sam odobrenje od njega da ih postavljam ovdje, jer on nije na ovome forumu aktivan ... pa cu ih ja postavljati ....

amar

i evo te 431 dt nove sto stoji u ulmu

slika je iz daleka i slabo se vidi, al eto da neispadne samo da je to prica, evo dokaza ...

amar

poslije ekskurzija po BiH sa osnovcima, sutradan kantic vozio firmu Zepter za Biograd, Zadar, evo slika, od vozaca koje sam dobio ...

copyright na slike !

Almir

ova zadnja je bas predobra slika..a i ostale su super..svaka cast :)

amar

slike su ok s obzirom da ih je slikao covjek koji se nebavi fotografijom intenzivnije, i meni se zadnja svidja, ali bi je ja slikao na drugi nacin, a ne ovako vertikalno , vec bi horizontalno i onda bi se vidjela oba busa komplet ... :) al i ovako je ok

amar

amar

amar

nova 431 dt dolazi uskoro , dobio sam info da bi mogla doci cak i do kraja sedmice :)

amar

i setra 328 ostaje u voznom parku :) ...

kilometar

Premijerne fotke od Setre 431dt ocekujemo od tebe Amare!!!
Ono ste se prica na BH bus sceni je vrlo moguc ulazak Kantica u segment:vanderdnih voznji,turistickih putovanja itd.Naravno,Kantic ima kapaciteta da dosta kvalitetno odradi taj do sada(sa njegove strane) zapostavljeni dio posla.Ako je to istina,bit ce interesantno vidjeti kako i na koji nacin ce to napraviti?!

amar

ja iskreno nisam za to, a mislim da kantic nema ni potrebe za tim, mogo je to on i do sada, ali nije htjeo, nema potrebe, bolje da uvede jos neke linije, sigurno je tu i linija za bec, koja je na stand by zasad, i tak to , jer bilo je lijepo i one eskurzije, ali budimo iskreni, nisu to autobusi za takvih voznji, ipak su to busevi zasta trenutno i sluze kod kantica, za dalekih voznjih, ja nebi volio ali eto vidjet cemo ...

a slike ce biti nebrinite se ... .

busfan

Citat: amar  u Lipanj 15, 2010, 15:10:15
ja iskreno nisam za to, a mislim da kantic nema ni potrebe za tim, mogo je to on i do sada, ali nije htjeo, nema potrebe, bolje da uvede jos neke linije, sigurno je tu i linija za bec, koja je na stand by zasad, i tak to , jer bilo je lijepo i one eskurzije, ali budimo iskreni, nisu to autobusi za takvih voznji, ipak su to busevi zasta trenutno i sluze kod kantica, za dalekih voznjih, ja nebi volio ali eto vidjet cemo ...

Slazem se, posebno nisu za ekskurzije, jer kako zasad izgledaju stvarno bi bilo steta da se nesto polomi, ili isara sjedista.... a sumnjam da ce neka BH agencija i da plati stvarnu cijenu km za takve autobuse  :-\

aaaaa

Citat: busfan  u Lipanj 15, 2010, 18:57:42
Citat: amar  u Lipanj 15, 2010, 15:10:15

Slazem se, posebno nisu za ekskurzije, jer kako zasad izgledaju stvarno bi bilo steta da se nesto polomi, ili isara sjedista.... a sumnjam da ce neka BH agencija i da plati stvarnu cijenu km za takve autobuse  :-\

zavisi koga vozis i zavisi ko i kako organizuje

kilometar

Kantic ima vozila koja mogu ispuniti i najzahtjevnija ocekivanja agencija, ali i putnika.Oni cak imaju i strucno osposobljen kadar i mene cudi  da nije i ranije poceo sa tim poslovima.
Gledajuci ove firme ili prijevoznike koji obavljaju tu vrstu usluga i koji iz godine u godinu obnavljaju svoj vozni park,mislim da tu ima zarade i dobiti.Ja mislim da je to logican sljed poteza.Sve vece firme ili one koje to hoce da postanu,jednostavno imaju taj zaokruzen sistem usluga linije-turizam.E sad nisam siguran mogu li oni racunati na tkz. vjerski turizam.Nisam bas primjetio da Kantic ima "zastitu" i jedne vjerske zajednice u BiH.

amar

pa vjerovatno ga to nije zanimalo jer ni do sada to nije radio a uvijek je bio velikan , ja mislim da je zadovoljan sa ovim linijama da nije nikada imao potrebe za tim kao ni sada, a sto se tice ovoga zavisi koga vozis i ko organizuje, istina, vidili ste slike iz zadra, kada je kantic vozio zepter, e takvo nesto se isplati voziti, a skolarce ja nebi volio vidjeti, cast svakome, ali to nisu busevi koji ce npr po jajcu po malim ulicicama se provlaciti, ili do vrela bosne itd itd ... suvise losi putevi ... sto se mene tice to je steta , neznam koliko ti su pouzdane tvoje te kilometar informacije za to da ce uci u taj segment prevoza ?