Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

Tomek

Citat: kilometar  u Svibanj 29, 2010, 00:17:26
Citat: balja  u Svibanj 28, 2010, 23:55:00
Jos sam garazne brojeve da se ove setre nekako mogu raspoznati osim po reg.tablicama  ;)
Cini mi se da garazni brojevi postoje i egzistiraju samo na ovim nasim balkanskim prostorima.To jednostavno nije pravilo i trend na zapadu.Pogledati velike prijevoznicke kompanije u Njemackoj, Francuskoj, Austriji itd. ;)

Nije točno. To ovisi od prijevoznika do prijevoznika kao i kod nas. Koliko sam vidio veći prijevozniki u inozemstvu ako nemaju garažne brojeve imaju registracije po redu(nešto kao Croatia bus kod nas). Jednostavno tako je lakše ;)

kilometar

Citat: Tomek  u Svibanj 29, 2010, 11:43:03
Citat: kilometar  u Svibanj 29, 2010, 00:17:26
Citat: balja  u Svibanj 28, 2010, 23:55:00
Jos sam garazne brojeve da se ove setre nekako mogu raspoznati osim po reg.tablicama  ;)
Cini mi se da garazni brojevi postoje i egzistiraju samo na ovim nasim balkanskim prostorima.To jednostavno nije pravilo i trend na zapadu.Pogledati velike prijevoznicke kompanije u Njemackoj, Francuskoj, Austriji itd. ;)

Nije točno. To ovisi od prijevoznika do prijevoznika kao i kod nas. Koliko sam vidio veći prijevozniki u inozemstvu ako nemaju garažne brojeve imaju registracije po redu(nešto kao Croatia bus kod nas). Jednostavno tako je lakše ;)
Volio bih da mi konkretno navedes bilo kojeg veceg prijevoznika u zapadnij europi koji ima garazne brojeve na svojim vozilima(busevima).Sto se tice registracija(brojevi po redu)s tim se slazem. ;)

Man lion's coach

Majstore niko nelaze niti pere pare, starliner je bio na sejarijevoj stranici, mnogi ce ga prepoznati u jednoj firmi u BIH i cijena je tacna, i malo pogledaj ove stranice u hrvatskoj pa onda u bih i cijene autobusa u hrvatskoj i bih....

The_Dubster

amar

amar

danas za njemacku otisla puna 328 dt, za bregenz u austriji vise od 20 putnika, i za svicu vise od 30 putnika ... nisam tacno prebrojoo... sezona je krenula ... linije idu punom parom ...

Almir

danas sam i ja vidio 4 njihova autobusa al nisam uspio slikat ni jednog
:(

The_Dubster

Ma slike su za 10!

Mislim da smo prekucali Kantića, imamo svaki bus iz gotovo svih uglova slikan :D

amar

zato sam ja uspio ;) ... nebrini, uskoro postavljam od danas slike i malu reportazu, nadam se da ce vam se svidjeti... dok obradim slike ... i dok postavim od ovog francuza jos neke koje je poslo mi , i imam neke od prosle sedmice slike koje nisam postavio ... bit ce zabavna noc :)

amar

ovo su za sada zadnje slike od francuza , dok mi neposalje na mail jos ... stvarno su mu dobre slike ..

amar

eh ... evo prvo slike od prosle 2 sedmice, kad sam bio na 2 puta kuci, brzinski sam bio, tako da sam uvijek zaboravljao ponjeti aparat, a imo sam sa sobom mob sa 2.0 mpx kamerom, pa eto pokusao sam najbolje izvuci iz slika ... mozda vam se svidjaju mozda ne ... .pozzz

Almir

Brravo Amare za slike predobre su :D
sad si pravo obogatio Kanticev forum :D :)

samo naprijed :D

Almir

Amare jel se ovo meni cini ili su poceli kasnit s redom voznje..vec par put sam ih cekao oko 12 nijedan ne prodje tek oko 12:20 pocinju prolazit a jedan cak i 12:45 ..

amar

desaje se, radi saobracajnih guzvi, radi ovih poplava, a vecinom cekaju bus iz Sarajeva, da dodje na benzinsku u Jelah, da mogu putnici presjesti pa da se ide dalje, znaci onaj bus koji ide svakodnevno iz sarajeva za Calw, ide samo do tesnja, i tu se prisjeda u drugi bus za calw, a takodjer taj bus koji ide iz sarajeva kupi i putnike koji idu za dortmund, za svicu i austriju i svedsku, pa ih vozi do pumpe gdje se presjeda, vidjet ces kako to izgleda slikovito prikazano, dok postavim slike ;) malo strpljenja molim ....

amar

eh, evo opet zanimljiv dan u mom zivotu mozemo reci, sinoc sam crtao dugo u noc, da bi rano ujutro ustao i otisao na fakultet da predam nacrtane vjezbe, da mogu doci kuci u Gracanicu, jer mi je 05.06 rodjendan, znaci subota, pa da proslavim kuci... kad sam bio u posjeti Kantic imanju u Tesnju, gospodja Kantic mi je striktno rekla da kad god putujem da idem kantic busevima, ako je to vremenski moguce, mislim na to da li termini polaska mi odgovaraju, tako sam danas usto rano i predao vjezbe, i otisao na autobusku i tamo u 8:30 krece autobus Kantic Touristik za Calw, svakodnevna linija, naravno noc prije sam se cuo s gospodjom Kantic , tako da je ona obavjestila vozaca, koji je pravo prijatan i profesionalan ... znaci sjedam na taj bus, u busu 7 putnika, krecemo, idemo dole na izlaz na Rajlovac, na autoput, i autoputem do Visokog, gdje ulazi jos 1 putnik, dalje do Zenice, jos 1, pa u Zepcu nekih 6-7 putnika, u Maglaju 1 putnik i konacno dolazimo do Doboj Jug-a/Jelaha, do benzinske Euro Kantic, tu cekaju 4 busa putnike iz ovog u kojem idemo iz sarajeva, jer u ovom busu nisu ulazili samo putnici za Calw, vec i za Svicu i Austriju, i za Dortmund, tu stajemo i nekih 10 min se premjestamo u druge buseve, ja sam nastavio put ka Gracanici u 328 dt, prelijep bus, cist ko suza, sva sjedista kao nova, nisam mogao da vjerujem, a da jos nesto , iz Sarajeva sam dosao s Neoplanom, koji je ko da je izasao iz fabrike, nisam mogao da vjerujem da je onako ocuvan, sto se vidi na slici, sve ko novo, citava unutrasnjost, stvarno sam se iznenadio, znaci krecemo s benzinske dalje, u 328 za Dortmund u kojoj sam ja , 1 sprat pun, 2 sprat, 13 putnika, ali kako je jedan od 3 vozaca koja su u tom busu rekao  da je sve rezervisano da ce biti pun do Šamca, i eto stizemo u Gracanici gdje se moje putovanje zavrsava .... zazelio sam sretan pun i zahvalio se na lijepom putovanju , najljepsem i najugodnijem do sada dozivljenom u autobusima, nisam se vozio u sredjenijim i ciscim busevima ... takodjer busevi za Zurich pola pun, Bregenz pola , i Calw preko 15 putnika ... sad dalje koliko je ulazio ko to neznam ... jer sam izasao u Gracanici ... i evo sada slike ... nadam se da ce vam se svidjeti ...

Neoplan za Bregenz (Austrija)

linija za Dortmund

stigla iz Zuricha

Stigla iz Dortmunda