Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

SaNjIn

Danas oko 10h ujutro 705 parkiran na stanici na mlaki sa sva 4 upaljena..

kastavac

ja sam bio u tom busu,debili počupali plastike na krovu ono za u slučaju nužde

Boki651

Danas u Ćićarijskoj 663 zakacio parkirano vozilo prednjim desnim krajem, nema neke znatnije štete, osim ogrebotine i skinute gume s desne strane vjetrobranskog stakla.

Bari

Danas kod kazališta 659 na liniji 7A je imao sudar s jednim automobilom. Auto je prošao na crveno, dok je autobus na zeleno svijetlo ulazio u Ribarsku ulicu.

Evo i slika

KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Tisuću osamsto pedeset deveti sudar na isti način.
Al kad se realno pogleda, tamo stvarno nema nekog boljeg modela kako riješit raskršće.  Jedini problem su debili koji ne gledaju semafore.  Još nisam nikada čuo da je vozač autobusa ostao kriv.

kico101

639 sinoć upao u kanal u garaži, sa desnom stranom. Do daljnjega out.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

dragec52

Da. Baš je bilo žalosno ga vidjeti onako upalog u kanal. Kolege me čikale da ga idem fotkati za forum, ali nisam htio jer mi je bilo žao kolege /što bi pomislio da to vidi na internetu a netko bi mu već pokazao/.

mivano

jučer prije 2 policijski kombi stajao ispred 587 na stanici u Tizianovoj (nizbrdica) - koliko sam mogao vidjeti - mislim da je auto udarilo bus

SaNjIn

danas oko 2 sata 595 imao maleni okršaj s nekim autom na izlazu iz željezničke..šole odma upalio sve 4 žmigavce a ljudi izašli van iz busa..koliko sam uspio vidit iz busa valjda ga je samo malo zakačio jer nakon par minuta sam ga vidio kako ide prema delti..

SaNjIn

Danas oko 11.20 (ili čak i prije) 621  na 5 imao neki okršaj na križanju iz Krešimirove u Alessandra Manzonija..bus je stajao prazan taman na semaforu a nigdje nikakvog oštećenja vidit..valjda je kakvog šlampavog pješaka zakačio jer je i hitna letila a i policija kasnije došla.. Interesantno je da zbog toga šta je bus tamo stajo..napravila se kolona skroz do Delte u smjeru Opatije te je s 23 koji s Delte kreće u 11.20 meni trebalo nekih pol sata da dođemo samo do kolodvora..ispričavam se na off topic

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Novi list ima sliku autobusa.

Berlingo

Sad sam se cuo s mojima u Podhumu.Izgleda da je pokupio nekog pijanca.Tako su bar prve informacije.Po meni je to 698. Varam se mozda?

NP-549

http://www.novilist.hr/Vijesti/autobus-oborio-pjesaka-u-svilnom.aspx

Da, 698 je.
Evo ti sranja a ti kriv ni dužan.  Pokupiš pijanu budaletinu na sred ceste i natovariš si hrpu problema jer je malo vjerovatno da je vozio 50 po onoj ravnici.  Ja sam jutros bio u Mavrincima, i sigurno sam 70 prošao tuda

Berlingo

Dobro to cemo saznati da li je bio pijan. Ali vozacu se ne pise dobro.Ma tko tamo vozi 50?