Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Berlingo

Ovo sam danas cuo i cini mi se dosta povrjeljivo. Bio je utorak 9. 08. Ide linija 32 prema Lovranu. Prodje se Slatina i treba smotati pod 90 prema Lovranu. No prikolica je zapela. Nije mogla proci radi dostave kamiona. Nije od Coca Cole nego od nekog obrtnika, kako su to vec odredili u toj firmi. Trolejovac jednom na sirenu, ocekivao je da ce se kamion pomaknuti metar- dva unaprijed. No nakon sta je otvorio vrata, doslovce je bio napadnut. Ne samo od "obrtnika", usao je u autobus i i onaj decko sta radi preko ljeta, valjda omladinska, studenska, ma kako se to sad zove? Izvadjen je kljuc od autobusa i bacen na cestu. Svaka cast na prisebnosti vozaca koji je ostao suzdrzan na provokacije i nije napustio radno mijesto, ali i na kontroli koja je bila s njime, cak su mu oni kljuc vratili da autobus moze dalje. Vozac je bio na policiji i dao je izjavu.
Zna li netko vise o tome?

Shole

Bitno da je kolega koji je spomenut na forumu (obračun na Delti)  dobio premještaj u garažu zbog narušavanja ugleda firme, i to mora bit jako jako zadovoljan što nije dobio šup kartu.  Mnogi šefovi su bili za to da dobije izvanredni otkaz ugovora o radu (neodređno) , ali uspjelo se nekako sredit.


Bravo AUTOTROLEJU !!!  10 vozača je dobilo po pički ove godine i nikom ništa, pojeo vuk magare.  Jedan je konačno pokazao zube i UZVRATIO nakon što je 2 puta udaren i jednom pljunut u facu i taj čovjek je umalo popušio otkaz !!!!!  Država nam je totalno u kurcu al sam uvijek mislio da je barem firma donekle OK,  očito sam bio u krivu.


by kolega

Sve šofere u rešt !!!

Berlingo

Boze me sacuvaj! Ovi su tvoji stvarno idioti. Sad ti je valjda jasno da ono ispod mog avatara nije sala. Glava u torbi ali najbitnije je da me nitko ne nadgleda. Nebi me cudilo da vam uskoro ugrade kamere koje su usmjerene na vas vozace i da vas stalno gledaju. Samo sjedi i vozi. Pa ako bude snimljena necija zalutala saka opet nikom nista. Svaka cast majstori!

Berlingo

Danas popodne su se izgleda dva busa ocesala na Fiumari. Moj izvor kaze da je jedan stao tamo gdje je prometni ured. Naisla je cetvorka i majstor je malo krivo procjenio i dogodio se kontakt. Da li netko zna sta o tome?
Samo jednom u zivotu sam to vidio, tamo negdje 1985, 6. u ul. N. Tesle.

ikar

Događa se to, i puno češće nego šta se misli...

zvone16

Da i kolko mi je poznato, stavi se samo oznaka X i to je to  :)
ZvoneXp

Berlingo

Svi koji radimo moramo i pogrjesiti. Pa to je normalno, tako da nebi netko mislio da ja ismijavam trolejove vozace. Uvijek cu biti na njihovoj strani.

MB Citaro

Evo sad kod plodina u Vukovarskoj cigani na 7A na nekom Conectu razbili staklo na zadnjim vratima

Berlingo

Opet ih je netko ugrozio pa su u nuzdi bili primorani da razbiju staklo. J...m ti vise ovakav grad! >hammer<

Shole

Pod pretpostavkom da imaš ovlasti radit s tim ljudima šta god oćeš,  kamo bi ih deportirao ?   Iste ovakve probleme s njima imaju i u Rumunjskoj i u Bugarskoj.  Sam Beograd ima 200 tisuća cigana.  Grad veličine Rijeke i okolice !!!   Na kružnoj petlji na autoputu oni kopaju krumpir (ili štogod već).  To je gamad klase ušiju, buha i ostalih nametnika koja se nemože istrijebiti nijednom metodom, a igoniranjem se samo multiplicira!

Predlažem noćno zaprašivanje Rujevice.  Jedan low noise afijončić i nek lagano pošprica od ravnine "Porin inkubatora", dva tri puta simo tamo do visine betonare.   Sljedeći vikend Mihačeva Draga.

Berlingo

A neznam sta bi ti odgovorio vise. Nocni letovi kanadera bi dobro dosli. A moze li treci vikend Marceljeva Draga? Znam da nema veze s njima, ali....

celicana

Citat: MB Citaro  u Rujan 30, 2011, 19:55:15
Evo sad kod plodina u Vukovarskoj cigani na 7A na nekom Conectu razbili staklo na zadnjim vratima
Citat: Berlingo  u Rujan 30, 2011, 20:40:43
Opet ih je netko ugrozio pa su u nuzdi bili primorani da razbiju staklo. J...m ti vise ovakav grad! >hammer<
Ta kako ih je jednom kolega Shole lijepo i prikladno nazvao CIGANSKA GAMAD (slažem se s tim nazivom jer to nije narod već GORE OD STOKE ) sigurno nisu bili u "nuždi" primorani da razbiju staklo na 7A .Jer se oni jadni ne boje linijske kontrole ni vozača pa u strahu jadni i ugroženi razbijaju staklo da zbrišu ,već da pokažu su glavne face i zakon u našem voljenom gradu. Opet ponavljam da onaj njihov glasnogovornik Surija Mehmeti koji se žali na lokalnim TV-postajama da su ugroženi i obespravljeni u Rijeci nikako da shvati gdje su ugroženi.  
Pa u usrani ,primitivni i glupi Ciganski mozak. Ovo mu šaljem kao mali simbolični znak što mi se javlja na sve te njegove CIGOŠE koji se voze besplatno po Rijeci ,i izvode gluposti u autobusima.Gospodine Mehmeti poližite ovo što vam šaljem pa vama kao uglednom Romu možda proradi mozak. >rigoleto< >rigoleto< >rigoleto<

Boki651

Iako se u potpunosti slažem sa svime što ste prethodno napisali, moram vas na sreću demantirati. Baš sam prolazio busom nešto kasnije, i izašao sam na toj stanici kod Plodina, bila je policija, i 655 sa upaljena 4 žmigavca na stanici. Staklo nije razbijeno vandalskim činom, nego kao posljedica zabijanja auta u zadnja vrata, kako mi je vozač rekao. Auto je vozio, gle čuda, neki cigo. A evo i sličica, slikano mobom, noć, loša kvaliteta






NP-549



Ovi današnji su male bebice.

Mislim da je na sliki "draški" 444

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.