Parkiranje na stanicama

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:43:24

5AR

Svaki dan u Viškovu kraj škole na stanici budu parkirani dva školska autobusa po par sati i čekaju završetak škole, u to vrijeme prolazi par linija koje ne mogu stati na ugibalište nego moraju ukrcavat putnike na cesti te također smetaju za normalan prolazak većih vozila jer vire na cestu pa se ih mora obilazit na suprotni trak kolnika da ne razbiješ ogledalo sebi i njemu.
Primjer gdje je linija zaustavila na cesti i gdje možda može proći osobni auto uz njega, ali i bolje da ne može jer je iza pješački prijelaz a djeca i odrasli rijetko gledaju kad prelaze cestu.

ikar

Neznam zašto više ne parkiraju dole na parkiralištu ispod škole. Tako se radilo kad sam zadnji put bio gore (9. mjesec).

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

jedan_019

Evo kako se lako može napraviti zastoj kada se parkira na stanici "Podvežica centar" u smjeru grada na liniji 6 jučer u 15:30:

Mlada dama je bila valjda u kupovini te je nakon 5 minuta došla  >hammer<
Vozač je lijepo stao, ugasio autobus i čekao  :) , a druga šestica nas je već sustigla u centru.

ikar

Neki dan je policija bila u akciji! Naplaćivali su kazne na Jadranskom Trgu i Žabici. Rezultat - rijetko viđena slika, žuta traka kroz Trpimirovu do Žabice - prazna :D

zvone16

Ikar: to mogu i ja potvrditi imali su dosta posla  ;D
ZvoneXp

Mirta

Pa baš i nije klasično parkiranje. Na ovom autu je pukla poluosovina. I naravno, gdje bi nego na autobusnu. Za to vrijeme su na cestu stali 711, 701, 628, 583, 690, 714 i 722.
Ovaj se zadnji jako ljutio.

Nikad ne reci:"Nikad!".

Shole

I bez poluosovine ga možeš spustit u rikver do cvjećarne, a bogami ovih par jarana ga moglo i na trotoar gurnut.

421

Prema slici i  bus123 bus123bus123 su se  mogli "prošuljati"na stajalište bez problema.  good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Nemožeš ga dovoljno uvuć naprijed preko trotoara zbog čekaonice i onda ti pogonska dođe na onaj otočić di je znak

421

Citat: Shole  u Ožujak 15, 2011, 11:18:26
Nemožeš ga dovoljno uvuć naprijed preko trotoara zbog čekaonice i onda ti pogonska dođe na onaj otočić di je znak
Kud ide glava ide i rep!
Prema slici, trotoar je iste visine kao i otočić, pa je moguće prijeći prednjim prevjesom preko njega i ući u stanicu bez problema i sa  bus123  i sa  bus123 bus123.
Vjeruj starom 421! Ili se  možda hoćeš kladiti za gajbu Vukovarske?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ikar

Mislim da ću se tu ipak morati složiti sa kolegom Sholetom... Nije baš lako kao što se čini na slici.

Shole

Taman se ulazi unutra kad ti nema parkiranih auta. Čim je nešto onda bolje ne ulazit jer ćeš ili ić radit ovo šta 421 kaže pa doć ogledalom na čekaonicu, ili će ti treća osovina doć na otočić, a možda se čak i prije nagneš na onaj znak nego ti guma počne gulit u trotoar.  Sve u svemu vrlo na knap dočim nije čisto

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

421

Citat: maky  u Ožujak 15, 2011, 16:33:57
Mirišem ovdje okladu...  8-8
Opklada?- mirišeš Ti Vukovarsku pivu! :)evil  :P
Još samo da čujem mišljenje Mirtinog alter-ega Atrim i kolege Troosovinca "s terena" pa da slistimo tu gajbicu pive. good_boy
Conecta neću uključiti jer je on u sukobu interesa( *****) i pije samo Beck`s.
Dragec52 pazi 720 pa je također u sukobu interesa i čeka određeni datum slijedeće godine, pozdravljam LEGU Zetovca!