Vozni park (2)

Autor Bari, Srpanj 13, 2015, 19:35:29

MB Citaro

danas vidio 666 sa razbijenom maskom

Boki651

U 809 mjenjač u banani, digne u treću bez da se zaletio i onda je uz Rujevicu doslovno povuci-potegni. Nit ima dovoljan zalet da drži viši stupanj prijenosa, a prvu preskoči kao da ni ne postoji. I tako stalno.

shef

Mislim da nismo nigdje pisali 671 -> RI-713-ZI
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Da nebi poslije bilo kako ova upravljačka garnitura nije sentimentalna i da nisu sačuvali baš ništa od  412

M.A.N. boy

Jel ovo za ozbiljno ili je photoshop?! Jer ovdje nema kakvih nema dijelova, nekako mi je čudno vidit da se nešto ovako "iskotrljalo" iz trolejeve radionice???

tramvajac 92

Da, ovaj okvir ne paše, ali ovaj srebrni logo nije loš. Još da je i lav takav bilo bi dobro.

NP-549

Matija87

631 dobio narančasti branik , malo neobično izgleda na turčinu ali nije loše.

M.A.N. boy

Branik je od SL 222, al on mu čak i dobro stoji, onaj krem dio ispod šajbe je čini mi se "home made", vjerojatno isto nešto prepravljeno ali solidno. Ja inače volim taj srebrni okvir al ovome stvarno ne stoji, možda da su stavili original okvir s  onim ukrasom na gornjoj letvici i lava ofrabali u istu boju kad su se već odlučili to radit možda bi bilo bolje.
Jesu šta mijenjali unutra tj u  vozačkom prostoru?

Filemona

816 ima problem sa srednjim vratima, zatvorila su se iz 7. pokušaja

mivano

629 se gasi prilikom kretanja sa stanice.

Korisnik linije 34

Ovako je 603 izgledao 20.05. ove godine kada sam bio na "terenskoj nastavi" u Autotroleju...

shef

Ovaj se vratio. Izgleda da je bilo više dima nego vatre...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Citat: mivano  u Lipanj 24, 2016, 14:12:07
629 se gasi prilikom kretanja sa stanice.
I dalje se isto događa.

Boki651

Neki od Citelisa na izdisaju što se mjenjača tiče. Uz Krimeju doslovno 10 na sat. Šta ih klima toliko ubije da ne mogu normalno uzeti zalet, već mjenjač šalta bez da su se okretaji digli. O klimi koja radi samo u prvom dijelu busa, bolje i ne trošiti riječi, dok su prozori naravno zaključani i crkava se od vrućine.