Mercedes-Benz Conecto G II

Autor man323, Studeni 02, 2016, 02:08:55

ikar

Citat: LD470  u Studeni 25, 2016, 13:56:34
Ovaj garažni broj na boku baš bode u oči.

Ajme grozote? Koji je pijanac ove ljepio? Nedostaje i garažni na prednjem lijevom boku...

citaro

Citat: LD470  u Studeni 25, 2016, 13:56:34
Ovaj garažni broj na boku baš bode u oči.

Kao i Autotrolej logo koji izgleda kao da nije mijenjan od raspada Austrougarske...

smogovci.bbb2

Čemu vanjska privola za vrata u prikolici ako vrata služe za izlaz (piše izlaz iznad njih)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 25, 2016, 19:27:51
Čemu vanjska privola za vrata u prikolici ako vrata služe za izlaz (piše izlaz iznad njih)
Isto tako je i na ZG Citarima.
Može li netko detaljnije poslikati vozački prostor (radni prostor) i prostor prema krovu?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

man323

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 25, 2016, 19:27:51

To je dio serijske opreme kada naručivaš 3. ili 4. vrata sa senzorom. Može biti jedna tipka pokraj, a mogu biti i dvije pokraj vrata. Sve je stvar narudžbe.
Sviđa mi se da su uzeli LED display-e. Na facelift Citarima su displayi bili nikakvi.
Nadam se da s njima neće biti problema, jer nitko ne želi prolaziti istu agoniju po 2.put.
A motor od 400KS je definitivno dobar izbor, pogotovo ljeti kada je bus prekrcan i kada je klima u pogonu.
Samo me zanima gdje će završiti Citari nakon što ih Mercedes otkupi.
Neka netko ovdje, nakon što krenu u promet, napiše svoj dojam završne obrade unutrašnjosti(proizvodi li unutrašnjost zvukove poput lupkanja, cvileži, klapuckanja, itd.)

sniff

Čudi me da je motor sa strane gdje nema vrata. Ne izgleda praktično sjediti točno iza četvrtih vrata, ali fora je :D .

C2

Motor je tako smješten da se postigne 100% niskopodnost. A što se tiče tipki iz vana kod 3. i 4. vrata bez obzira na senzor; Može se naručiti i bez toga.

boky1975

kico101

Jutros krenuli u promet. 733 viđen na 7. Displayi su pravo osvježenje u odnosu na Citaro 2.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

man323

LED displayi imaju više prednosti nego mana. Bolje se vide, i brzo mijenjaju natpise.
Samo se rijetko pregriju pa se ugase.

citaro

Citat: man313  u Studeni 28, 2016, 12:11:23
LED displayi imaju više prednosti nego mana. Bolje se vide, i brzo mijenjaju natpise.
Samo se rijetko pregriju pa se ugase.

Ja ih osobno ne volim jer su nezahvalni za fotkanje.

Thommo

Odem na marendu kratko, a ono 3 komada novajlija već u prometu!  bus123 bus123 bus123

BTW: Ne mogu vjerovati da na glanc nove buseve ne mogu zalijepiti znamenke garažnog broja sa istim fontomglavauzid

NP-549

Mislim da svi voze.  Imaš pravo za brojeve, a vidim da nisu baš ni centrirani jednako. Bit će da onaj koji inače lijepi, i full je pedantan, nije bio na poslu ovih dana

kico101

Interesantno je da niti jedan nije ulovljen na dvojci. ;D ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

tramvajac 92

Fotka godine bi bila da se uspije uhvatiti skupa Citara i Conecta  ;D