MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

sniff

Ne čini se neuvjerljivo, model ima smisla, no možda je igra nekog dizajnera. Ne liči mi baš da će takvog predstaviti, sličnosti će imati, ali ne baš u ovom obliku. Valjda.

Lion's Driver

Po meni nije ni tako gadan...bar sprijeda...al slazem se nije to to....neko je bio los sa photosopom pogotovo sta se vrata tice... ;D

Lion's Driver

Bio photoshop ili ne sviđa mi se vozačev prostor  thumbs

Izvor: Facebook (grupa) MAN autobusi

elez

Opaaaa, ako ga ovakvog naprave to ce bit revolucija u svijetu autobusa. Meni će iskreno ovakav bit najljepši nakon novog  Urbina.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Lion's Driver

Ja šta ga više gledam više mi liči na novog Volva  ;D

citaro

Citat: elez  u Srpanj 17, 2017, 16:09:40
revolucija u svijetu autobusa.

Po cemu tocno?

Shole

421

Shema bojanja slična Temsi Avenue CNG
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=577.300  Odgovori #311
Umjesto VDV, Actia ili MAN instrument table, dvoetažna Volvo tabla.
Velika vozačka preglednost naročito bočna, tanašni volan (s zračnim jastukom? u sredini), (opet) skučeno vozačko radno mjesto slabe ergonomije. Podigli su desni (nadam se i lijevi) retrovizor.
Na prvi pogled, uopće mi ne liči na niskopodni gradski autobus. Nisam baš impresioniran, kao da nedostaje ideje i hrabrosti u kreatorskom dizajnu.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Ovo je samo studija. Prototip u ožujku 2018.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Prezentacija
BUSWORLD
EUROPE KORTRIJK
20-25 OCT 2017
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Citat: man313  u Travanj 15, 2017, 02:22:47
Uhvaćen je i prototip novog Lion's Citya. Na slici gdje se vidi samo mali isječak prednjeg kraja se vidi nova prednja stijena koja nalikuje na Citara (krovni modul).
Vjerojatno će biti predstavljen na Busworldu ove godine zajedno sa Lion's Coachom.
Porijeklo slika se vidi na slikama.

Tu se vide kakva su vrata ::| Tako da je ovo photoshop. Bit će sličnost, ali sam siguran da neće biti jednodijelna vrata. To je kao što je AH bus napisao
Citat:Shvaćam želju za informacijama o novom MAN LC-u, što naravno imponira, ali za novi model ćemo se strpit još koji mjesec....
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Lion's Driver

A je li....je vidi se...što ne znači da će vrata sa prototipa odgovarat autobusu kojeg će plasirat... razmisli  ;D a osim toga tako bi djelomično otkrili dizajn i dali mogućnost kopiranja... a je li ovo zadnje photoshop ili ne možemo bezveze nagađat sve do predstavljanja.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Evo izašao je i članak u Kamion&Bus.
Citat:
MAN Lion's City

Novi "gradski lav" stiže sljedeće godine
MAN je predstavio prve informacije te kompjutorske prilaze novog gradskog autobusa Lion's City.

Radi se o potpuno novom vozilu, s novom šasijom pri čemu je glavna pozornost usmjerena na postizanje što nižih troškova vlasništva. Vanjski izgled slijedi MAN-ove standarde autobusnog dizajna s LED svjetlima sprijeda i straga te naglašenim crnim plohama.

Unutrašnjost donosi novi ulaz u polukružnoj izvedbi te nova i viša vrata vozačeva prostora te opcijskim LED ambijentalnim osvjetljenjem.

Potpuno novi je i vozačev prostor s povišenom pozicijom sjedala čime je osigurana bolja preglednost. Također je nova i armatura s promijenjenim rasporedom prekidača, boljom ergonomijom, novim pokazivačima te novim kolom upravljača.

Testiranje novog autobus u javnom promet započinje u rujnu dok je premijera najavljena za ožujak sljedeće godine.

Izvor: http://kamion-bus.hr/novosti/item/1033-novi-gradski-lav-stize-sljedece-godine
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

elez

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...