Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

sofer29

bus123 gb.193 je sparkan u radioni u APD-u,ceka motor,iznutra je sve jos rastavljeno,od sjedala,plastike i pun je prasine i valjda pepela jer je crno/siva boja...mogu ga uslikat u nedelju kad cu bit ujutro u pogonu  pivkan

smogovci.bbb2

Gdje su nestali MAN-ovi sa 118 umnik2
Jučer i danas prijepodne plinjare 696, 697, 698
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Nema ni zglobnih, 204 i 220 su na 281. Valjda napokon servis klima ili solo pripremaju za skorašnji GTP.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Dreamwalker

Jedan zglobni Citelis viđen danas u krugu IKEA-e. Ne znam gbr.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

smogovci.bbb2

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 21, 2022, 20:30:19
Nema ni zglobnih, 204 i 220 su na 281. Valjda napokon servis klima ili solo pripremaju za skorašnji GTP.
A valjda. Jutros 588 na 107

MAN19464

Gb. 29 nove registracijske oznake.
Zg 8051 IS

Melisa Kodžoman

U 85 ona štanga koja drži staklo neposredno poslije drugih vrata jako je olabavljena na vrhu i samo što ne pukne. I preko najmanjih rupa se tako zatrese kao da će popustiti svakog trena, a ako pukne, onda postoji mogućnost da se i staklo razbije.

MAN19464

U Gorici postoji jedan bravar koji je na godišnjem.

sofer29

Evo par slika 193  bus123

Ne znam kak su ispale,ja i tehnologija nismo bas na ti  glavauzid

smogovci.bbb2

Ne kužim, pa nije bio sprijeda razbijen (ili je cijeli lakiran, iako sumnjam)

NP-549

Možda su umeđuvremenu uzeli masku za nekog drugog nabrzinu složit

smogovci.bbb2

MAN19464

Ponovo burno u PAVG zbog gb. 344 koji nosi reklamu HZJZ-a.
Nakon velikog manjka autobusa kada nije vozila linija 330 pa jedan dan 2 polaska linije 303 diapečeri su taj bus disponirali na druge linije što ne najstrože zabranjeno, bez obzira na probleme koji se dogode tokom dana.
Danas je došlo ponovo iz uprave u garažu da se autobus GB. 344 nesmije disponirati nigdje osim na liniju 330.
Ovo je još jedna pljuska zdravom ljudskom razumu, gdje uprava daje do znanja da reklama vrijedi više od vozača i putnika.
Uskoro dolazi novi toplotni udar, a taj bus ce stajati u garaži popodnevnim satima, također neće voziti vikendima, ni praznicima, a ima ispravnu klimu.  >hammer<

MAN truck bus

To je apsurdno kad gb. 202 koji ima identičnu reklamu zna voziti i druge linije, recimo nedavno je bio na 222.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

Pa ok za 330 da mora vozit nju onda kad je linija aktivna.  U ostalim periodima vozi bilo šta.