Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

marin

Postoji slika sa otpalim kotačem

Citaro G Facelift gbr.185

ChRiStIaN

Di god hoćeš. Putnici su odma povadili mobitele i slikali. Dobro da još nije dospjelo u medije i nadam se da niti nebude.
@ Autobusi Hrvatska @

Citat: ChRiStIaN  u Travanj 07, 2022, 10:23:31
Di god hoćeš. Putnici su odma povadili mobitele i slikali. Dobro da još nije dospjelo u medije i nadam se da niti nebude.
Ja sam osobno čuo vozača koji je vozio taj bus, što se dogodilo to jutro jer se razgovarao s drugim vozačem.

Majstor

Otpali kotači i na 753 i na 777
Samo mi sudite pošteno !

ChRiStIaN

Citat: Citaro G Facelift gbr.185  u Travanj 07, 2022, 10:35:22
Ja sam osobno čuo vozača koji je vozio taj bus, što se dogodilo to jutro jer se razgovarao s drugim vozačem.

I tebi je vozač tog autobusa rekao da mu nije otpao kotač? Znači slike od autobusa bez kotača su fotomontaža?  thumbs
@ Autobusi Hrvatska @

Citat: ChRiStIaN  u Travanj 07, 2022, 19:52:23
I tebi je vozač tog autobusa rekao da mu nije otpao kotač? Znači slike od autobusa bez kotača su fotomontaža?  thumbs

Baš me zanima tko posjeduje te slike? Nek se stavi na forum da se vidi. Očito znate tko ima te slike, pa da svi vidimo.

sniff

Citat: sniff  u Travanj 07, 2022, 20:50:38
Ti si vozio ?
Ne, ali ga znam, pa je rekao da se svašta priča u vezi toga pa me zato zanimaju te slike tko ih ima.  hi

zag

ChRiStIaN

Citat: Citaro G Facelift gbr.185  u Travanj 07, 2022, 20:31:21
Baš me zanima tko posjeduje te slike? Nek se stavi na forum da se vidi. Očito znate tko ima te slike, pa da svi vidimo.

Ne pada mi na pamet javno objavljivati slike vozila koje je imalo nesrecu od firme u kojoj radim. Lijepo ti ljudi kazu da slike postoje a ti dalje pricaj po svom, sretno.
@ Autobusi Hrvatska @

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Majstor

Šta se čude da su vozila opet na liniji
Promjenjeni vijci kotača , kotači vraceni i kraj priče pa nisu svemirski brod
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Na Citelisu 771 već barem 3 dana ne radi prednje lijevo kratko svjetlo. Sva tri dana vozi do kasno navečer. Zar nema ni žarulja za promijeniti?