Kako doci do posla u ZET-u

Autor Mali, Kolovoz 12, 2008, 21:16:10

iva

pitanje je da li netko zna 100 posto da li je netko primljen, tj. da li je netko počeo već voziti. mislim da bi morali barem vratiti ljudima papire (pošto je uvjet bio original svjedodžba). a ne vjerujem da bi se igrali s tim da neki ljudi već voze (kako je netko napisao na forumu) dok sve papire i rješenja ne pošalju svim kandidatima. jel netko bio barem na razgovoru ili vas je  bar kontaktirao netko iz kadrovske????? ???

scorpio

Jel se tu samo priča o autobusima? P.S. Da li je netko zaposlen?

421

Teško da ćete na forumu naći 100% mjerodavne informacije, zato je najbolje kontaktirati kadrovsku službu o detaljima .
Mi saznamo ono što vidimo, a u APD je zasad (dosad)  došlo  15 novih ljudi.
Praksa kaže na određeno vrijeme-probni rok.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan1983

Od jučer su počeli i novi vozači u Podsusedu voziti(svega njih 6)!!!

brunok

da, za sada su na Ljubljanici uče na 113,114,115 (čuo sam da su dva vozača iz coca-cole)

brunok

U Podsusedu je izašlo novih 11 Šlužbenih brojeva,svi imaju ispisane službe za iduči tjedan rada

goranxxx

Od 17.5 počinju voziti i četvorica Samoborčekovih vozača, gazda im neda papire prije :-X :-X :-X :-X
SETRA 417 HDH

Konj

Ok a što je s ostalim vozačima?Tražili su ih u natječaju 45.

8) 8)

Daniel

Jučer sam na 114 vidi vozača i još jednog Zetovca koji je sjedio iz njega i napravio nekoliko krugova na toj liniji.Kasnije na Črnomercu ista slika na liniji ,mislim, 137.
Netko je spomenuo na forumu da stariji vozači idu s mlađim da im pomognu , pa mislim da je to to.

tramvajac 92

Par krugova na 114 veliš? Onda taj novi već zna i skoro svakog putnika po imenu  :D

brunok

za sada stariji iskusniji vozač novoga nekaj uči,samo su u srednjim službama još nisu u ranim i kasnim. . . .

kriticar

Citat: brunok  u Svibanj 08, 2009, 16:21:45
da, za sada su na Ljubljanici uče na 113,114,115 (čuo sam da su dva vozača iz coca-cole)
A zato se na Ljubljanici mogu vidjeti na linijama NLxx2.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Ivan

Neki dan sam se vozio Citelisom na 202-201 i vozio je mladi vozač (nije bio u uniformi) uz pratnju starijeg, u polasku sa Kvatrića je kasnio 5 minuta, a na Kaptol je došao kad je već trebao kretati iako nije bilo gužve na cesti. Mislim da je malo glupo neiskusnima davati ovako tešku liniju, i još sa potpuno novim busom... ???

obelix

Citat: Ivan  u Svibanj 10, 2009, 16:44:23
Neki dan sam se vozio Citelisom na 202-201 i vozio je mladi vozač (nije bio u uniformi) uz pratnju starijeg, u polasku sa Kvatrića je kasnio 5 minuta, a na Kaptol je došao kad je već trebao kretati iako nije bilo gužve na cesti. Mislim da je malo glupo neiskusnima davati ovako tešku liniju, i još sa potpuno novim busom... ???

mladom i neiskusnom ak daš neku staru deregliju u cijeloj smjeni bu napravil možda krug i pol !

Ivan

Citat: obelix  u Svibanj 10, 2009, 17:03:58
Citat: Ivan  u Svibanj 10, 2009, 16:44:23

mladom i neiskusnom ak daš neku staru deregliju u cijeloj smjeni bu napravil možda krug i pol !
Ne bih rekao. U ZET-u osim O 305 G više ionako nema baš razvaljene starudije i nisam mislio da im treba dati njih, nego hoću reći da mladom nesigurnom vozaču vjerojatno ipak malo samopouzdanja daje misao da vozi nešto stariji ali pouzdani O 405 (G)N na nekoj ravnoj liniji nego da vozi liniju na kojoj se na 10 mjesta dva busa ne mogu mimoići bez manevriranja i to još busom kod kojeg skidanje retrovizora ili oštećenje karoserije neće proći nezapaženo u garaži, niti je lako progledati mu kroz prste i sklepati oštećenje starim dijelovima...