Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

markost

Na petici danas MB 405N  g.b. 181, a na trinaeski MB 0305 g.b. 123.

maky

g.b. 55 danas na liniji 18
g.b. 65 danas na liniji 11
g.b. 138 na liniji 7
g.b. 119 na liniji 17
i slično...

A di su novi autobusi?   ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

g.b.123 danas na liniji 13,
a na liniji 37 je g.b. 84,g.b.118...te classici...
ali nešto me buni...postoje vozači i dva autobusa koja su non stop na toj liniji.Dolaskom novih autobusa,njima nisu ih dali,već su na mjesto gdje je trebao g.b.170(koji je već duuuugo u defektu)stavili g.b.118.A poznato je da je g.b. 118 isto i prije vozio liniju 37,ali s ovom drugom ekipom vozača...a ti koji su imali 118 dobili su 169  ??? ali nebi me bilo briga na tako nisu makli i g.b. 119,pa sada su opet napravili zavrzlamu s dolaskom classica...ali upravo vozači koji su vozili 118 i 119 su se navikli na njih i zavoljeli ih.No njima su dali O345G,koji vozi 5 puta u godini,a ostale vozu što stignu...jer su O345G po servisu...pa kada su im oduzeli 118 i 119,što im nisu dali nove?jer nove opet voze razno razni vozači,koje dopadne linija 37,a ovi su non stop na toj liniji ???

netko

Ja ću se  nadovezati......
Jedan shole odnosno dva predpostavljam koji voze 37-mu žive u Trogiru te bilo kako bilo oni nemogu dobiti nove autobuse jer oni noće u Trogiru(dva autobusa noće).
Usput danas je na 37-mi bio g.b.92 koji vozi shole iz Trogira,a taj isti je možda jedan puni tjedan vozio g.b.169 i sada dobio g.b.92.
Možda ima nešto u tome što si ti rekao oko dobivanja ključeva novih buseva jer možda je to ta ekipa koja živi u Trogiru.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

brzi

Citat: netko  u Kolovoz 01, 2008, 17:34:38
Ja ću se  nadovezati......
Jedan shole odnosno dva predpostavljam koji voze 37-mu žive u Trogiru te bilo kako bilo oni nemogu dobiti nove autobuse jer oni noće u Trogiru(dva autobusa noće).
Usput danas je na 37-mi bio g.b.92 koji vozi shole iz Trogira,a taj isti je možda jedan puni tjedan vozio g.b.169 i sada dobio g.b.92.
Možda ima nešto u tome što si ti rekao oko dobivanja ključeva novih buseva jer možda je to ta ekipa koja živi u Trogiru.

a moguće i to što kažeš...je ima ih par iz Trogira...a ima i jedan što je prije vozio u RJ Trogir,pa je sad na 37-mi...tako da moguće i to...znači koji noćevaju?Prije je g.b.118,sada umjesto njega je g.b. 169 i još koji je?

maky

Danas popodne zglobni Classic g.b. 255 na liniji 11

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: brzi  u Kolovoz 01, 2008, 18:15:06
a moguće i to što kažeš...je ima ih par iz Trogira...a ima i jedan što je prije vozio u RJ Trogir,pa je sad na 37-mi...tako da moguće i to...znači koji noćevaju?Prije je g.b.118,sada umjesto njega je g.b. 169 i još koji je?
Da u pravu si.Jedan mrki,jaki,čovjek s bradom.Prilično sam uvjeren da mislimo na istog.Znači on i još netko nemogu nikako dobiti ključe novog autobusa.Šteta.Tko zna što će ovog sholu iz g.b.169 još dopasti.

No Maky me sad sjetio sa svojim postom.
Nikako da "zbrojim"sve Classice.
Ujutro su čini mi se u full pogonu sva četiri.No prilično sam uvjeren da sva četiti nisu cijeli dan.Uz g.b.169 i neki stri MB popodne doleti SG 313,možda i Conecto,a navečer sam 100% siguran da nisu sva 4 Classica u pogonu.
Dakle sva 4 nisu nikad zajedno,mislim.

brzi

Citat: netko  u Kolovoz 01, 2008, 22:56:20

No Maky me sad sjetio sa svojim postom.
Nikako da "zbrojim"sve Classice.
Ujutro su čini mi se u full pogonu sva četiri.No prilično sam uvjeren da sva četiti nisu cijeli dan.Uz g.b.169 i neki stri MB popodne doleti SG 313,možda i Conecto,a navečer sam 100% siguran da nisu sva 4 Classica u pogonu.
Dakle sva 4 nisu nikad zajedno,mislim.

moguće da nisu svi u pogonu cijeli dan...ja bi ih po zavšetku smijene,pridvečer makao s linije 37...jel to je stvarno zaj... linija.Sjećam se da mi je ovaj što je prije bio na g.b. 119 na 37mi govorio kako su tražili da g.b. 119 ne vozi iza 21.00h jer ga razbiju...to je i učinjeno,pa nije vozio.Inače barem 7-8 puta su mu razbijali krov iznutra,i moram reći da su svih tih puta mu zamijenili unutrašnjost krova, a čak je prije 2 godine generalno sređen!Ali to je bilo za vrijeme drugog direktora i dok su isti vozači i kondukteri bili na g.b. 119...od tadašnjeg najočuvanijeg busa,danas je najuništeniji u Prometa...

netko

Citat: brzi  u Kolovoz 02, 2008, 17:32:44

moguće da nisu svi u pogonu cijeli dan...ja bi ih po zavšetku smijene,pridvečer makao s linije 37...jel to je stvarno zaj... linija.Sjećam se da mi je ovaj što je prije bio na g.b. 119 na 37mi govorio kako su tražili da g.b. 119 ne vozi iza 21.00h jer ga razbiju...to je i učinjeno,pa nije vozio.Inače barem 7-8 puta su mu razbijali krov iznutra,i moram reći da su svih tih puta mu zamijenili unutrašnjost krova, a čak je prije 2 godine generalno sređen!Ali to je bilo za vrijeme drugog direktora i dok su isti vozači i kondukteri bili na g.b. 119...od tadašnjeg najočuvanijeg busa,danas je najuništeniji u Prometa...
Evo večeras g.b.119 "noćari" u Trogiru.

maky

Danas na liniji 18 Sanos g.b. 148 mijenja Citara g.b. 273

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

G.b 181 je još uvik na petici.Moj najdraži solo MB .Da ga je još onako malo opiturat u žuto i obnovit, bombon!

maky

Danas na liniji 18 g.b. 91 i g.b. 92. Mijenjali jednog Citara i lava g.b. 224. Poslije jednog od njih zamijenio g.b. 113, tako da je na liniji 18 cijeli dan jedan jedini novi autobus - g.b. 231.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ni danas na liniji 18 nema Citara koji je u defektu. Mijenja ga g.b. 91, dok dva troosovinca uredno voze...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Žalost, žalost i žalost...
Od ukupno cijelog tjedna koliko je trebao vozit liniju 18, Citaro g.b. 272 je vozio samo jedan jedini dan (jučer mislim). Danas ga je opet mijenjao SG313 g.b. 190...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

a šta je s tim citarom na liniji 18??? inače sinoć oko ponoć ipo viđen CITARO zglobni kojem je na displayu pisalo 60 SPLIT-OMIŠ...skrrenija je s Poljičke u Velebitsku (valjda pravo u garažu ode)....