Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

maky

Jutros sam vidio legendarni g.b. 681 na liniji 37   :-*

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

G.b.120 večeras na 38.
Zanimljiva je ta linija jer autobus se penje na novu cestu(zaobilaznicu).
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Danas na 12-tki Citaro g.b. 184 koji mi nije najbolje zvuča. Mislim da je ima problema sa mjenjačem jer kad bi ubacija u drugi stupanj i manje okretaja odma bi se vratija u prvi i počea urlikat i tako stalno.Nije moga uvatit priko 40 km/h makar se vozač "trudija". Ništa novo za ovog Citara,a šta je najtragičnije bus mi izvana super izgleda.

markost

Jutros opet na petici g.b. 150, a skužija sam i zašto su najviše Sanosi na toj liniji.Problem je u okretištu na Dračevcu ,veliki je uspon pa svi autobusi kad se okreču zapnu za asfalt i na tom mistu je cesta totalno izgrebana. Svi osim SANOSA. Inače danas na sedmici g.b. 91 i 92,na 37-mi g.b. 688, a na 38-mi Lion`s City g.b. 218, na 22 več standardni g.b. 222...

maky

g.b. 123 vozio liniju 22, a vidio sam da je u garaži bio sparkiran i Citaro g.b. 266, mijenjao ga je g.b. 89 na liniji 8.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

A jučer je g.b. 222 koji inače vozi na 22 vozija na 2 (vidi same duje  :D).Na petici jučer i danas SANOS g.b. 146,a danas na 10 SANOS g.b. 148.

maky

g.b. 679 na liniji 11
g.b. 683 na liniji 6
g.b. 688 na liniji 15

8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

E i :
g.b. 684 na 37
g.b. 37 na 2

netko

G.b.146 linija 5.
G.b.183 linija 28.
Dok sam ja vido g.b.221 na liniji 2.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

g.b. 687 cijeli dan vozio liniju 15. Ima čudan zvuk, vozio sam se, al nisam uspio skužit našto me "vuče", očito su potrebne daljnje analize...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Sanos  g.b. 146 več danima vozi na petici.Ne kvari se on ka ovi novi šminkeri.Inače danas sam na 36 vidija novog solo Citara nisam vidija g.b.

maky

Ovako, šta se tiče solo Citarčeka...
g.b. 264 vozio liniju 9!!!!! mislim da je mijenjao g.b. 228. Nakon završene smjene na liniji 9 vozio je liniju 24 za TTTS.
g.b. 261 vozio za Dugopolje na liniji 35, a onda za Kučine na liniji 32
g.b. 263 također vozio liniju 35 mislim nakon odrađene smjene na neznam kojoj liniji.
g.b. 265 je vozio liniju 15

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Eto vidiš da ni oni nisu povlašteni samo su bili malo noviji od MAN-ova.Sad čemo vidit ko će više izdržat po našim super cestama diljem županije.  ;)

maky

Citat: markost  u Listopad 04, 2008, 14:18:24
Eto vidiš da ni oni nisu povlašteni samo su bili malo noviji od MAN-ova.Sad čemo vidit ko će više izdržat po našim super cestama diljem županije.  ;)
Ja se nadam da nisu i da ono jučer nije bila iznimka.
Ali opet, ne možemo povlačiti usporedbu.
Čisto jedan primjer iz  tvoje blizine. MAN-ovi su došli godinu dana ranije i idućih godinu ipo dana su se na linijama 9 i 11 razvaljivali na onoj cesti kraj okretišta linije 4, da bi prije koji dan taj dio bio asfaltiran i sad je nevjerojatno ravan i nema ni najmanje rupe na njemu. Također znam npr. na liniji 18, na semaforu iza doma Maestral bile su 2 rupetine, autobus bi svaki put upao u njih kad bi išao stat na stanicu, nedavno je i to sređeno. Eno vidio sam da su upravo porušili onaj otočić na liniji 18 na stanici ispod Koteksa.  Valjda će sad to napravit kako Bog zapovijeda.  Kad su došli MAN-ovi nitko se nije sjetio popravit rupe u garaži, ali su zato ove godine radovi tekli punom parom na sanaciji, itd, itd.

Šteta je već učinjena i zato uvijek kažem da nevoljko mrzim povlačit usporedbe i paralele između Lion`s Cityja i Citara. Uvijek kada pomislim da je jedan bolji od drugog napamet mi padne nova varijabla koju nisam uračunao i opet sam na početku...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Šta se tiče ove moje ceste to ti tako stoji ima 30 godina,a ovo šta su neki dan popravili i mene je jako iznenadilo,ali je osta još onaj dio isprid moje zgrade koji je još u gorem stanju.Koliko se na toj cesti autobusa samo slomilo i još će, nažalost.