Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

Winamp

g.b. 681 na 4
G&S G.B. 154 vozio 38 u 19:40

Winamp

g.b. 681 na 3 jutros
g.b.184!! na 3 maloprije viđen

Šegrt Hlapić

netko

Savršena rotacija! :D :D
266-37
260-4
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Moglo bi se to odsada i češće počet događat...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Šegrt Hlapić

g.b.262 opet na liniji 17 ??? oce sada ovo zastalno biti ili?

markost

maky

Cijeli tjedan će 266 bit na 37, a 260 na 4. Od idućeg tjedna će u rotaciju vjerojatno ući i svi Classici sa Trogira, a moglo bi bit promjena i na Omišu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Winamp

g.b. 682 i g.b. 149 na 3
Citaro g.b. 274 sam vidio na 37 u subotu ili nedljelju nisam siguran
g.b. 63 na 17
g.b. 687 na 10
i da nadodam "trogirski" classic ilitiga g.b. 245 vidio na 27-mi

Mudrac

Stvarno ne razumijem po kojem zdravom razumu (kojeg u Promet-a ocito nedostaje) moze solo citaro biti na 17 vec par dana??!!
Ocito u pitanju nije nedostatak zglobnih autobusa,i onda kada se autobusi da prostite na izražaju USERU onda se cudite,a da ne govorim o zglobnim citarima na 37-mi ; ceste prema trogiru se predobro asfaltirane,pubertetlije koje samo cekaju kako ce nesto isarati ili razbiti (vecina njihovih ispada se i dogodilo z 37-mi) ,pa ja neznam sto je ovo doslo,nebi se cudio kad bi sljedeci tjedan na 37-mi vidio Regia,a na trici Isuzua  >hammer<  >hammer<

maky

Postoje određeni razlozi zašto su zglobni Citari završili na 37, vjerojatno i na 60, a trebale bi i ostale linije krenut u rotaciju.

Pretpostavljam da taj solo Citaro nije cijeli dan na liniji 17, nego kasnije.
Uvijek fali autobusa i to je u Prometa već odavno kronična bolest, skupa sa svim ostalima...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Šegrt Hlapić

Pa daj reci i nama koji su to razlozi,nemoj uvijek biti tajanstven?

ikar

Nisam upoznat sa situacijom, ali pretpostavljam da se vozači žale šta uvijek iste ekipe voze te linije (37/60) koje su i jake po prodaji karata (veće stimulacije), što je uredu. A kako se vozila duže tako će ih i pratiti na tim linijama, a to baš nije uredu zbog loših cesta na linji 37.

Šegrt Hlapić

ako im je toliko lose uvijek mogu otic ca sa te linije ili prestat duzit taj autobus,kao dosta vozaca koje ja znam..tako da to nije isprika..