Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

Mudrac

Ma mora da su emocionalno vezani za ''svoje'' autobuse,ili je pak guza navikla na fino?

Šegrt Hlapić

vise bih rekao da je guza navikla na fino,jer da su oni emocionalno vezani za svoj autobus nebi sigurno bili ovakvi kakvi jesu nego bi bili i cisti i normalni,a ne ovako da prostite usrani..isarani izrazbijani..jednostavno za te autobuse nikoga nije briga.kao sto se vidi po prilozenom..sramota za ovaj grad!!

Šegrt Hlapić

Naša mladež,pogotovo ove današnje pubertetlije sve unište..tako kad dragi Promet ostane bez novih autobusa,ja cu im se rugat koliko su glupi,a u jednu ruku su to i zasluzili..a da ne pricam o njihovim sefovima,koji nemaju pojma o nicemu a kamo li o firimi koju vode i autobusima..svaka cast!!

troosovinac

amo  mir u kokošinjcu..........
bela lađa

Šegrt Hlapić

Pitanje je hoce li oni to izdrzati? svi znamo da se citari prebrzo i svako malo kvare..

maky

Ajme majko, ovo je gore nego u vrtiću.

Ostavimo se guzica, finoće i glupih primjedbi.
Kao prvo i osnovno Ikar je kao čovjek koji nije iz Splita nego iz Rijeke odmah prokužio jedan od razloga zašto će sve ić u rotaciju, za razliku od vas svi ovdje što "pratite" stanje. A ima još određenih razloga koje ne želim spominjati ovdje jer im tu nije mjesto.

Isto tako, nije to tek tako, evo sad ću ja prestat dužit svoj autobus jer mi fali para pa ću od danas vozit samo liniju 37 ili 60 kad su na njima već popunjena sva mjesta na autobusima. Eto, baš me zanima kako bi se netko od vas pametnih ugurao na popunjeno mjesto.

Druga stvar. Ono što određena skupina ljudi?! bolje rečeno stoke radi po autobusima, to je njihova stvar i time samo štete sebi. Kad nešto polome, onda će njih sutra dočekati tako, pa nek se žale svim svecima. Vozači trebaju bit odgovorni samo za svoj radni prostor da bude uredan, čist i ispravan, a iza neka svatko radi što hoće. Nije nitko plaćen da se s nekim prepire, svađa, nagurava ili tuče. Kad policija i sud počmu radit svoj posao onda ćemo moć razgovarat. Isto tako, što su autobusi šporki, neispravni, u derutnom stanju nije problem  ni mene, ni vas, ni vozača, nego se oni u foteljama trebaju zapitat malo. A njih je ionako samo briga kako zaposlit svu rodbinu i prijatelje i povuć što više love, kao i u svakoj državnoj/gradskoj firmi.

Ceste su onakve kakve jesu, autobus je vozilo koje je napravljeno da vozi, a ne da ga se čuva ispod svilene plahte. A uhvatili ste se tih linija 37 i 60 ko čimavice. Koliko ja znam, postoje i autobusi na linijama 1 i 10 koji bi se također trebbali rotirati prema najavama. I šta sad, neće nikom od putnika otpast dlaka s glave jer se vozi u Classicu umjesto u Citaru. Ionako mu vožnja u prosjeku traje 10 minuta...

BTW, Winamp, kriva ti je matematika, ostavi se računanja

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Šegrt Hlapić

winamp krivo si sracunao...

danas g.b.262 na liniji 5 ???? opet sam ostao iznenaden

Paško

Ovu rečenicu sam u ovoj temi izrekao već nebrojeno puta, ali... Što je tu čudno?! 185 bio ujutro. 262 je najvjerojatnije ovaj tjedan (bio) na sedmici sa zadnjim polaskom u 15:15. Kasnije ide gdje stigne, a 185 je vjerojatno negdje riknuo po 1234. put.

A danas je na osmici umjesto 210 (imao malu nezgodicu s novim vozačem) vozio 687...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Mudrac

Zar u garaži nema nijedan zglobni autobus?

Mudrac

Ma dobro to,al koliko ja znam gb. 262 je trebao biti na liniji 21,zar ne?

Mudrac

A mozda i brkam,ne pratim solaše baš  ???

maky

Ako netko još jednom napiše da je 262 ili bilo koji drugi Citaro na liniji 5 sa 13 tisuća upitnika i čuđenjem ko da je ugledao gospu, može se odmah pozdravit sa profilom (koji bi ovo bio 4. - 5.?!)...

Inače, mislim da su ovaj tjedan na sedmici bili 261 i 265. Možda je Mudrac u pravu, ali liniju 21 voze Isuzu i(li) Otoyol, neznam što je vozilo na liniji 12...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

COVIK

Ajme majko, u ovoj se temi počelo pisat piz....je.To da solaši voze npr. na 7-ci,15-ci ili 25-ci, a da zglobni voze 8-cu,37-mu ili 60-tku to već i ptice na grani znaju.Mislim da je zanimljivije ako netko vidi gb.274 na 13-tki, gb.185 na 60-tki ili gb.227 na 68-ci i to napiše ovdje,nego da svaki dan pišete ono šta je sasvim normalno. >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

tramvajac 92

Onda bi trebao popis linija s uobičajenim tipovima vozila pa da piše npr:

Linija 16 MAN Lion's Classic

Winamp

g.b. 267 na 60-tki
do večeras očekujte još!