Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

Paško

Nemoj zaboravit da je 223 dobio i noviju prednju masku kakvu MAN trenutno ugrađuje. Još jedino fale 3 ratkape i bio bi tip-top.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Winamp

g.b. 138 i 688 na 3

Winamp

Paško

Danas na 17 jedno vrijeme 687 i 688... 8)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Winamp

qwertz

jučer na polazak u 22.05 na 37 bio solo 263

markost

Josip-Split

Ja san bija u njemu....ostraga su mu iskrivljene 2 stolice  :-\

Degeneral

g.B. 82 na 8   ???
g.B. 263 na 4
g.B 26x (solo citaro na 2x)
g. 688 na 1
g.B 146 na 18  :D 

markost

Na 9 g.b. 180 . Oli je danas nedilja?  ;D

Winamp

na 9: 146,180 i 65
na 4: 682
na 32: neki Neoplan nisam ziher za g.B  
g. 687 na 1   8)

Winamp

maky

Velika većina prigradskih linija se jutros uspješno dokotrljala do Splita: Dugopolje, Muć, Drniš, Radošić, a pretpostavljam da su se kasnije uspjeli nekako i vratiti u zagoru...

U gradu ništa! Što se tiče gradskih linija, sve je zakazalo, pa i ta najavljena "snježna" linija. Tek kasnije poslijepodne sam vidio Citara 262 (kao što je Avtomontažafan i slikao) i jednog Lion`s Cityja. Na liniji 37 sam vidio Regio g.b. 253...

Danas tokom dana se još i moglo voziti, osobni automobili su uglavnom prometovali (osim Prometovih autobusa), ali s obzirom da zimske službe i ralica nije bilo nigdje na vidiku čitav dan, sad je sve poledilo i sve to postaje nemoguća misija i sutra ćemo vjerojatno isto svi ostat u svojim kućama...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

baco

Citat: maky  u Veljača 03, 2012, 16:31:46
Velika većina prigradskih linija se jutros uspješno dokotrljala do Splita: Dugopolje, Muć, Drniš, Radošić, a pretpostavljam da su se kasnije uspjeli nekako i vratiti u zagoru...

U gradu ništa! Što se tiče gradskih linija, sve je zakazalo, pa i ta najavljena "snježna" linija. Tek kasnije poslijepodne sam vidio Citara 262 (kao što je Avtomontažafan i slikao) i jednog Lion`s Cityja. Na liniji 37 sam vidio Regio g.b. 253...

Danas tokom dana se još i moglo voziti, osobni automobili su uglavnom prometovali (osim Prometovih autobusa), ali s obzirom da zimske službe i ralica nije bilo nigdje na vidiku čitav dan, sad je sve poledilo i sve to postaje nemoguća misija i sutra ćemo vjerojatno isto svi ostat u svojim kućama...

točno kao što kažeš većina ih je ostala zarobljena... 223,246,254 i 214 su u Dubravi i Tugarama zakooceni na sve kocnice samo da ih ne odnese vitar!

epits

nije istina  254 nije ostao u Dubravi vec je dosao u 5 30 u garazu a u 14 30 otisao na liniju br 28 sretno stigao u Dubravu