Slike autobusa u 2020.

Autor jakov5, Siječanj 01, 2020, 15:53:32

MAN truck bus

Solo Citare nemamo često, ali zato 430 proživljava novu mladost. Danas sam imao priliku uživati s njim na 224.  8-8

409 na 230
430 na 224
645 na 211
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN truck bus

137 kao nova na 109  8-8
68 rashod
650 i 879 također
Tko se više kvari?  :)evil
"kartu imamo?"

smogovci.bbb2

Mogli su onda barem sa rashodovanih kockica na 137 staviti sve prozore da se mogu otvarati a ovako ::|
Ovaj vozač po kazni vozi kockice ili ih voli voziti ili ga tako grah zapadne ??? (primjetio sam ga na fotkama i drugih linija gdje su forumaši fotografirali kockice)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

212Alex

neka mi neko od vas " glavešina " objasni zbog čega se brišu moje slike i komentari? znači potrudim se fino...reko ajde odblokali ste me i sve, i za to se zahvaljujem ali brate mili za koju materinu onda kad se trudim brišete fotke i objave? AJMO JAVNO RECITE!
si bumo jednu spili

421

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 04, 2020, 20:45:36
Mogli su onda barem sa rashodovanih kockica na 137 staviti sve prozore da se mogu otvarati a ovako ::|
::|
Kako ???
Nisu to šajbe na kedere (kao što su bile na SUovima i SGjcima) već lijepljene, milo moje! good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Paško

Citat: 212Alex  u Rujan 04, 2020, 20:46:47
neka mi neko od vas " glavešina " objasni zbog čega se brišu moje slike i komentari? znači potrudim se fino...reko ajde odblokali ste me i sve, i za to se zahvaljujem ali brate mili za koju materinu onda kad se trudim brišete fotke i objave? AJMO JAVNO RECITE!

Nisi se fino potrudio. Slike ti ne valjaju. Ja ih nisam obrisao, ali slažem se s onim koji jest.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

421

@212Alex
GM i M se brinu za forumaško zdravlje.
Fotke nisam stigao vidjeti, ali bih volio da jesam, jer bih onda donio sud o njima. Ovako smo prepušteni vjerovati da ONI čine dobro za nas (i TEBE)!
To ti je kao kod nas u garage: fuck grijanje u  bus123 na -15, ali nisi obrijan i nemaš kravatu!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Dreamwalker

Citat: 212Alex  u Rujan 04, 2020, 20:46:47

Evo ja ću ti odgovoriti jer sam ih ja i obrisao. I slike i komentare.

1. Slike su obrisane jer su bile nikakve kvalitete. Samim time nemaju što raditi na forumu.
2. Komentari su obrisani jer su bili off topic, a prema našem iskustvu koje je s tobom veliko, služili su za poticanje nepotrebnih rasprava i provociranje određenih članova.

Alex ili kako već, tebi je jedan od profila pod trajnim banom. Samim time nemaš tu što raditi. Ali bili smo susretljivi i dali smo ti priliku iako smo ti prve sekunde mogli trajno banirati i ovaj profil. Vjeruj, nećemo dugo čekat da te sankcioniramo ako ćeš i dalje spammati, provocirati i pozivati nas na red.

Za sve ostalo, ako imaš pitanja oko moderatorskih odluka, takva pitanja se postavljaju na pp. Ne ovako javno.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

jakov5

Svibanj - nastavak

762 na 136, Špansko - okretište
S Črnomerca:
- 764 na 121
- 3 plinaša odmara
- 6 manekena pozira ;D
- kod perona 15 susreću se 779 i 793
793 na 146, Psihijatrijska bolnica

166 na 136, 1) Špansko - okretište
                  2) Kožinčev put
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

jakov5

166 na 136, 3) Nikole Gučetića
28 u grabi iza okretišta Voltino 2x (čeka da se 693 koji je ostao u kvaru okrene u pratnji servisnog kombija good_boy)
28 na 118, 3) Petračićeva
                4) Voltino
               5-6) Hanamanova
54 na 131, 1) Prigornica
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

jakov5

54 na 131, 2) Lisičina (odlazak za garažu)
53 na 131, spuštanje Ulicom Prigornica
772 na 109, Zagorska
316 na 137, Perjavica - Dominika Mandića
693 na 126, Krvarić - okretište
27 na 135, 1-2) spust Ulicom Graberje, kod kbr. 85
                 3) u Kustošijanskoj ulici

MAN truck bus

Tko kaže da nemamo često solo Citare  :)evil
"kartu imamo?"

jakov5

51 na 126, 1-2) spust Ulicom Krvarić
                  3) U Kustošijanskoj ulici prema stajalištu Završje
Na Črnomercu odmaraju 690 i 188
179 na 136, 1) u dolasku na raskrižje Ulica Donje Vrapče i Ante Topića Mimare
793 na 146, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić
179 na 136, 2) u Ulici Nikole Vitova Gučetića
53 na 120, Samoborska-Škorpikova

jakov5

Jedan Crossway LE only post

52 na 124, 1) Karažnik-Čileanska
                2) Dubravica - okretište
                3) Kancelak
Mimoilazak 52 i 45 kod stajališta Kancelak i dolazak #45 na stajalište (linija 124 je jedna od rjeđih gdje autobus ide češće nedjeljom nego radnim danom rofl).
45 na 124, 2) Gospodska 11
51 na 126, ovaj put s ulovljenim displejem:
                     1) uspon Ulicom Krvarić
                     2) stajalište Kustošijanska-Krvarić

jakov5

45 na 130, 1) Rušiščak
                2) Bolnička-Gospodska
46 ostao u kvaru na 131, Črnomerec
322 na 131, 1) Bizek Prvi
                 2-3) Lisičina
185 na 136 i 771 na 115, Ulica Antuna Šoljana kod Tržnice Špansko
185 na 136, 2) skretanje iz Ulice Donje Vrapče u Ulicu Ivane Brlić-Mažuranić