Linije - razno 2020.

Autor vrba, Veljača 02, 2020, 17:40:26

421

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 01, 2020, 21:22:18
A zašto ne bi?! Taj će autobus ionako u većini koristiti penzići jer se drugima neće čekati 20 min na polazak
Ajde ti gevintaj 8icu osam sati sa Cacciamalijem na žgance bez klime, bez vode i sanitarnog čvora u blizini.
Citat: citaro  u Lipanj 02, 2020, 09:15:22
zar nije i TBJJ pjesacka zona kao i Radiceva pa tamo svejedno prometuje linija 150?
Enter Google maps pa vidi konfiguraciju terena.150 se okreće na manjem dijelu TBJJ ( u produžetku Radićeve), a do Bakačeve treba preći puno više prostora, preko kružnog toka do kuda? Stajališta cabrio busa? I kam dalje? Istom trasom natrag??? Previše riskantno.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Lipanj 02, 2020, 13:19:26
Ajde ti gevintaj 8icu osam sati sa Cacciamalijem na žgance bez klime, bez vode i sanitarnog čvora u blizini
WC Importanne centar kava
I koliko vidim vozi plinjara (izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/nova-autobusna-linija-611-glavni-kolodvor-praska-ulica/7280)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Vozi Stratos, ako daje APP minije. Ako se može popeti po Radićevoj, može se popeti i po Bakačevoj.

Radi penzića, kojima je teško ići sa GK do Dolca ta linija i vozi, ne zbog mene koji mogu pješke i do Prečkog. Riskantno? Riskantno je i prolaziti kroz terminal Glavni kolodvor, di ljudi hodaju sve i svuda. Baš se na street viewu lijepo to i vidi. Bakačeva je uspinje 10 metara na duljini od 250 m, iako izgleda strmije. Za usporedbu, Radićeva se uspne 17m na istu duljinu.

Praškom do Trga smije voziti ZET sa busevima, a cijeli trg nije raskopan. To da na Kaptolu fali javni WC, fali. I trebalo bi rješiti.

MAN truck bus

Evo zašto ne može do Kaptola.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

lovac27

Zna li netko kad će lin 330 u promet?

421

@tramvajac 92
Nije bit u usponu, niti visinskoj razlici, niti dužini uspona, niti postotku uspona, niti Stratosu na CNG,  već trasi kojom bi trebao proći any ZET  bus123!
Vidi sliku 2 uvaženog MTB na izlasku iz Praške.
Ispred TCa i Gradske kavane prema Bakačevoj je prolaz na knap, pun pješaka, a s kocke Bakačeve uključivao bi se u kružni tok?
Odluka o prijevozu putnika u javnom prometu predvidjela je WC u članku 16.om:  Terminali moraju biti opremljeni sanitarnim čvorom za prometno osoblje i javnim sanitarnim čvorom što na ovoj izvanrednoj liniji nije slučaj.
Saberi se malo.

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Glavni kolodvor po tebi nije terminal ::|

421

Ovisi na koju stranu Glavnog kolodvora misliš.
Sjeverni dio sada je specifičan, južni standardan.

Akropola

Citat: 421  u Lipanj 02, 2020, 18:57:05
@tramvajac 92
Odluka o prijevozu putnika u javnom prometu predvidjela je WC u članku 16.om:  Terminali moraju biti opremljeni sanitarnim čvorom za prometno osoblje i javnim sanitarnim čvorom što na ovoj izvanrednoj liniji nije slučaj.
Saberi se malo.

Propisano je da taj WC mora biti dostupan prometnom osoblju i putnicima te ga je prijevoznik dužan redovito čistiti.
Uskoro bi trebale kućice i WC biti dostupnima svima.

vrba

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/auto-utrka-u-nedjelju-skrece-linije-210-231-i-269/7284

Citat:Autoslalom utrka "Nagrada Dani Dubrave", koja će se održati u nedjelju 7. lipnja, od 6 do 20 sati, uvjetuje izmjene u prometovanju autobusnih linija 210 (Dubrava - Studentski grad - Novi Retkovec), 231 (Borongaj - Dubec) i 269 (Borongaj - Sesvetski Kraljevec).

Linija 210 će prometovati na skraćenoj relaciji do i od stajališta ,,Aleja Javora" (na Ulici Platana).
Autobus će sa stajališta ,,Aleja Javora" polaziti prema vremenima koja su u voznom redu navedena kao polasci sa stajališta ,,Novi Retkovec", i prometovati trasom:

ravno do kružnog toka u zoni raskrižja Ulica Platana/Aleja javora - polukružno natrag na Ulicu Platana - (desno) Čulinečka i dalje redovnom trasom.
Linije 231 i 269:
redovnim trasama do raskrižja Ulice kneza Branimira i Južne ulice - (lijevo) Južna ulica - (lijevo) Čulinečka - (desno) Avenija Dubrava i dalje uobičajenim trasama do odredišta.
Linija 231 će u smjeru terminala Dubec privremeno koristiti stajalište Ulica Platana na istočnoj strani Čulinečke ceste (stajalište linije 225).
Linija 269 će u smjeru terminala Borongaj privremeno koristiti stajalište Dubec na sjevernoj strani Avenije Dubrava (stajalište linije 225).

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje

Koji je uopće smisao ovakve 210? Praktički će voziti prazna ili će imati 3 putnika po polasku...

tramvajac 92

Eto, tako je divno napisano, da ja ne kužim, koji dio trase je ispao.  ::|

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/novi-vozni-red-na-liniji-110/7283
"Od petka, 5. lipnja autobusna linija 110 (Savski most - Botinec) će prometovati prema novom voznom voznom redu."

tramvajac 92 jel ovo isti raspored na 110 a pišu da je novi buljo

vrba

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 03, 2020, 20:36:50
Eto, tako je divno napisano, da ja ne kužim, koji dio trase je ispao.  ::|

Ja sam iz napisanog mislio da će se 210 samo vrtit oko Retkovca, no čini mi se da će ipak prometovati trasom Dubrava-Aleja javora  ???

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 03, 2020, 20:45:44
Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/novi-vozni-red-na-liniji-110/7283
"Od petka, 5. lipnja autobusna linija 110 (Savski most - Botinec) će prometovati prema novom voznom voznom redu."

tramvajac 92 jel ovo isti raspored na 110 a pišu da je novi buljo
Skoro isti. Nema polazaka u 10:20 i 10:30 sa Savskog mosta, spojeni su u 10:25. Polasci u 10:30 i 10:40 su spojeni u 10:35.

smogovci.bbb2

Hvala. Pa onda su tako trebali napisati umnik2