Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Citaro218ZG

Citat: Kocka 146  u Studeni 07, 2024, 20:01:37Cijeli tjedan nema dvokratne 220, a danas ni 221.

Te da nadodam, skoro se danas dogodio sudar na Glavnom, 200 na 220/4 je kasnio u dolasku i odmah je krenuo te 553 na 218/1 koji je stajao 5 min baš tad kreće nasuprot perona 221 i vozač uopće ne gleda, međutim vozač 200 je bio usredotočen i nije bio zamišljen kao vozač 553, te je izbjegnuta tragedija.

A ti baš pratiš svaku sekundu na kolodvoru hahahah , nije loše zapažanje, ali opet.... jel se desilo ikom išta? Nije, prema tome ne vidim svrhu da takve stvari se objavljuju :) :)    ti baš pratiš svaki pokret, nemre ti ništa promaknut, kaj ne?  Jesi još koja " zanimljiva zapažanja" uhvatio? Danas je inače lud dan bio očito na kolodvoru, petak, magla,gužva,itd...pa ono čisto ovako pitam, ja sam bio prisutan cjeli dan skoro tamo pa nisam to ni vidio ni čuo, ali ovdje doznam više nego što FBI ima informacija o bjeguncima xD   jel još kaj  interesantno bilo?  Si pratio kolko Gorica " ukleta " kasni?
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

Kocka 146

Za 220 sam čuo od vozača, a za 221 sam se sam uvjerio pošto sam čekao ko da samo stojim 25 min, nisam inače na Glavnom tako često, ovo je bilo u prolazu, a kad sam negdje ništa mi ne pobjegne.  :-\

Citaro218ZG

Citat: Kocka 146  u Studeni 08, 2024, 20:33:26Za 220 sam čuo od vozača, a za 221 sam se sam uvjerio pošto sam čekao ko da samo stojim 25 min, nisam inače na Glavnom tako često, ovo je bilo u prolazu, a kad sam negdje ništa mi ne pobjegne.  :-\

hahahaha to sam siguran da ti ne pobjegne ništa , aj neka bar ti nije dosadno bilo
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

Perokani

803 na 233 bez raklame za EU sa bocne strane.

Kocka 146

Ovo je teško sramota da nema 109/11 i 109/1, ljudi su čekali 45 min, halo!  thumbs
Btw 541 na 222/2