Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

Garage

Gledam, neki dan, ostavili su za gradsku vožnju g.br. 92-96, a znamo da nemaju displej na stražnjem dijelu.
Istovremeno je dva ili tri Classica dobilo zadatak voziti prigradske linije, na kojima, usput budi rečeno, displejevi i ne igraju neku značajnu ulogu.
Koji umovi rade u tom Libertasu!

man750

Isuzu g.br.133 koji inace vozi djecu u skolu Cavtat vozi i bus service u 0900 iz Cavtata.
Vidjen jutros.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

medo

preko tjedna tu liniju vozi isuzu 133, zasada samo vikendom upada man 142

narancasti

Od prije nekoliko dana ukinuto je autobusno stajalište pored crkve Sv.Mihajla,neki vozači stanu,a neki ne...kako kada

narancasti

Od 09.05 promjena gradskog i prigradskog voznog reda

kriticar

jučer sam vidio jednog isuzu, koji čini mi se vozi shuttle za hotel Pallace  ???
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

iz DULIST

Osmogodišnja djevojčica zadobila je teške tjelesne ozlijede opasne po život u prometnoj nesreći koja se popodne oko 17,40 sati, dogodila u ulici Josipa Kosora.

Kako doznajemo iz Policijske uprave, djevojčica je vozila biciklu i zbog brzine kojom se kretala udarila u bočni dio autobusa. Libertasovim autobusom upravljao je M.Š. (34). S obzirom da, sudeći prema navedenim podatcima, vozač nije skrivio nesreću, neće biti podnešene nikakve kaznene prijave.

man750

Dubrovcani su izglasali promjene. Kako ce se to odraziti na Libertas vidjet cemo. Ja se samo nadam da ce u kratkom roku autobusi ponovo biti autobusi ,a ne putujuci predizborni panoi.
Steta sto ne postoji zakon da se svi predizborni plakati moralu ukloniti jos za izborne tisine. Ovako face koje nas svijesno lazu i omalozavaju moramo dugo gledati.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

dulib

da izglasali su promjene, ali jos uvijek su neki busevi putujuci predizborni panoi i ne samo to, eto jos jedan novi dobiva reklamu (cini mi se gbr.150, reklama OTP), pa se nadaj da ce autobusi ponovo biti autobusi;
steta sto ne postoji zakon koji bi zabranio reklame po autobusima...

man750

Vidio sam taj g.br.150 ima sa desne strane na bokovima bijelo i zeleno naljepljeno pa sam i pomislio da je OTP reklama. a ja se ponadao da nece vise biti reklama, kad ono opet.
Jeli to koriste ovo vrijeme za primopredaju vlasti, jer slucajno znam da je dosadasnja gradonacelnica zabranila stavljanje novih reklama, a novi gradonacelnik jos vjerovatno tome nije poklonio pozornost. To je najbolje vrijeme za lov u mutnom.
Nego niko nije napisao da je tiho otisao na vjecni pocinak bivsi direktor Libertasa(iz osamdesetih), covjek koji je za svog direktovanja kupio manove SU220 i to u vrijeme kad su ostali gradovi kupovali Ikaruse i time postavio visoke standarde u Libertasu. Barem je bio strucnjak za razliku od danasnjih politicara koje bojim se niko nece dugo pamtiti.
A na dnevniku sam maloprije cuo da su neki gradonacelnici vec trazili ostavke direktora javnih poduzeca postavljenih politicki, istina ne i Dubrovacki, ali nikad se ne zna.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

Garage

Citat: narancasti  u Lipanj 07, 2009, 19:38:49
opet vandalizam :
http://dubrovniknet.hr/novost.php?id=6174

Ovo me podsjeća na 1991./92. Samo fali ostatak granate i geleri.
Jako pohvalno kako se današnja mladež ponaša. Sramota!

man750

U Libertasu ima i ovog, svaki komentar je suvisan
http://www.dubrovacki.hr/clanak/8112/oprez-pokeras-za-volanom
Bus
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU