Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

man750

133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man750

Novi gradonacelnik u posjeti Libertasu.
http://dubrovacki.hr/clanak/8132/suicin-deal-s-vulixom
Pitam se ,pitam zbog cega Libertas ima dugove?
Ja ne kupujem ono sto ne mogu platiti, a oni?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

medo

Citat: man750  u Lipanj 11, 2009, 19:22:54
U Libertasu ima i ovog, svaki komentar je suvisan
http://www.dubrovacki.hr/clanak/8112/oprez-pokeras-za-volanom
Bus

vjeruj mi nije prvi put, ovo se događa skoro svako večer, imam par slika uhvaćenih u nedjelu baš na ovom raskrižju, stavit ću ih kad budem mogao, u svakom.

medo

isuzu g.b.89 nanovo lakiran i danas se sunčao pored praone

man750

Danas su g.br.13 i 29 otisli u vjecna lovista. Rasjeceni su i odvezeni sa poljane. Neki mehanicari Libertasa su u zadnji momenat skidali upotrebljive djelove sa ta dva autobusa.
Jos jedan dokaz neorganiziranosti u Libertasu.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

medo

Možda se već pisalo na forumu, ispričavam se ako jest,  u zadnje vrijeme su ili prelakirali ili stavili nove rotkape na par classica, viđeni 112, 115 116. Iskreno, mislim da baš svim novim manovima bolje stoje i ljepše za vidjet bijele rotkape nego narančaste.

man750

Jedna stvar mi nije jasna. Zasto Libertas drzi ISUZUe po Primorju u dvoristima vozaca i ljeti, kada ne voze skolski prijevoz? Ne vjerujem da na parkiralistu nema mjesta za 5-6 isuzua (g.br.118,120,121,125 i 127- 126 je vozio umjesto 109).
A istovremeno u garazi ponekad nemaju dovoljno isuzu da pokrpe sve potrebe.
g.br 133 koji vozi djecu s Oboda je povucen i itekako dobro dodje u garazi ljeti.
takodjer su i tamovi (ali i g.br.110) ostavljeni po Konavlima.
Dobro tamovi bas i ne trebaju. Ali g.br.110? On bi mogao danas na 21A za Orebic ako za tim ima potrebe ove sezone.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

medo

Classici sa brojevima 92-95 otišli u split na reparaturu, ugrađuju im sjedišta sa pojasima i izbacuju zadnja (treća) vrata, ukratko pretvaraju ih u školske autobuse koji bi trebali počet voziti početkom iduće školske godine, što znači da će ostatak tamova većinom ako ne i svi u rashod. Cjenjene kolege sa područja Splita bi molio ako mogu da uhvate koju sliku.

man750

Napokon da rade nesto ozbiljnije za prijevoz djece, ali zasto samo 4? Zar na prijevozu djece nije angazirano barem 6 velikih buseva. Jedan za skolu u Zupi je g.br.110, vozi jos jedan(mislim da su slali gradski bus iz garaze) ,kao i jedan za skolu u Cavtat(vozio g.br.56),te 3 za skolu u Grudi(g.br 55,58(kasnije 57 ili 28) i 129). To cini ukupno 6 ,a samo jedan je do sada udovoljavao uvjetima pravilnika. Nego sto su cekali do sada?
Prosle godine sam ujutro vidjao i 111 da vozi djecu u skolu u Orasac i da malo iza osam dolazi u Grad kao linija 12, a ove upravo zavrsene skolske godine cini mi se da nije vozio(ili ga ja nisam vidio).
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

miky

Normalno da je tako kad oni rade ono što im nije posao, a ne rade ovo što im treba biti prioritet. Libertas je servis građanima i poslije građana turistima, a oni se hvataju i prijevoza putnika sa kruzera i shuttle busa iz Hotela Palace gdje redovito imaju manje od 4 putnika...................................................................................
Goste sa kruzera treba pustiti agencijama ( oni gosti koji hoće platiti neki izlet ili samo shuttle ) i TAXI prijevoznicima...

narancasti

viđam ovakve stvari skoro svaki dan...linije 1A ,1B, 6  su stvarno preopterecene u vrijeme kada ljudi idu s posla,i kad se gosti vracaju iz starog grada na kruzer.Neka barem u te ure pojačaju autobuse prema Gružu

man750

To da su svi autobusi maksimalno u pogonu je notorna neistina. Bice prije da nisu svi zaposleni vozaci u pogonu, a autobusa ima i po Konavlima i po Primorju parkiranih u dvoristima vozaca, a da ne govorim o SU220 kojih se vecina nije tjednima pomakla.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

svaka čast Libertasu....
organizacija im je nula