Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

marin

221

Na liniji 221 a njegov brat 231 na liniji 220.

marin

E pa neka samo voze  ;D bolje je nego da stojea nisu ni blizu ostalim Citarima !

MAN19464

gb. 345 kamenovan na liniji 303 u mjestu kozjača četvrtak u 23:30  na vozaču obavljen alko test ozljeđenih nema, al ima materijalne štete, napravljen zapisnik i to je kraj priče.

goranxxx

Taj glupi zakon.. kamenuju ti autobus i onda još ko posljednji kriminalac moraš puhat.. jjjš takvu državu
SETRA 417 HDH

Bocko

http://www.24sata.hr/112/vozac-nije-htio-otvoriti-prednja-vrata-na-busu-putnik-ga-napao-311134

foto:24h

Mladić je htio izaći na prednja vrata, ali mu ih vozač nije htio otvoriti. Rekao mu je da se na ta vrata može samo ući, a ne i izaći. To je mladića iznerviralo pa je nasrnuo na vozača. Vozač ga je pošpricao suzavcem pa su svi putnici iz prednjeg dijela autobusa počeli kašljati. Napadač je istrčao iz autobusa na srednja vrata, nogom razbio staklo na prednjim vratima i otišao, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije oštećenog busa na zagrebačkoj Bolničkoj ulici u srijedu oko 19.55 sati.
Dodaje da se vozač tresao i da je uspaničeno počeo telefonirati. Napominje kako je poznat po tome da se strogo drži pravila vožnje, ali da u tome ponekad zna biti i bahat.
U ZET-u kažu kako je prekid prometa tog autobusa trajao od 19.45 do 21.45 sati. Nakon završetka policijskog očevida autobus su odvezli u garažu. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Oštro osuđuju napad na njihovog vozača.

Što se dogodi kada je vozač normalan i drži se reda.
Krkan, huligan želi izaći na prednja vrata, vozač ga zamoli da izađe na srednja, krkan ga napadne i porazbija pol autobusa.
Mislim, pravilo da se ne izlazi na prednja je s razlogom, jer se na ta ulazi i nastane gužva, što bi bilo da svi izlaze na prednja.

Tomek

Da, vidio sam jučer taj gbr 308 kako je stajao na stanici Dudovec u smjeru Karažnika. Iza njega je bila policijska Octavia i duuugo su tamo stajali.
Umjesto njega na liniju 121 je kao zamjena uletio gbr 140 koji je jučer bio na 120.

MouldieHawn

Radije nemojte čitati komentare na članku 24sata (da ne citiram sve, drugi post iznad)

822DoDo

Gbr. 627
nema svjetla, zvučnika, otvora za klimu a ni sjedala nisu baš najbolja

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Westin

U gbr.231 jučer i prekjučer na 608 tipkalo na zadnjim vratima visi jer su potrgani nosači .I danas je isto na 608

Ivan

Mislim da to nije vandalizam nego tvornička greška i loš materijal u kombinaciji s nesavršenim održavanjem, te tipke se često razvale i rasklimaju od jednostavnog korištenja i primanja za njih, kao i cijeli ovaj zadnji rukohvat na hladilu...

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Citat: 421  u Srpanj 11, 2013, 21:30:12
::| :-X
Što sam krivo napisao? U pola Citara je taj rukohvan zašarafljen na hladilo raskliman bez vandalizma jer ne znam kome bi padalo na pamet u svakom busu maltretirat isti rukohvat dok drugi stoje kako treba, a ove sive plastične tipke za vrata se daleko lakše razvaljuju od onih staromodnih s limenom kutijom. Ja sam osobno doživio ta mi se jedna od tih kutija uopće nije činila čudna, a kad sam ju primio i kad je bus naglo zakočio malo se potrgala, a sa svojih 90-ak kg nisam baš toliko natprosječan putnik... Neki dijelovi inventara se u nekim autobusima brže troše od drugih, čemu kolutati očima? Isto nisam sad ništa htio reći protiv Citara jer ne govorim o pucanju šasije il nečem bitnom; pa eto, MAN-ovima se tako rasklima zadnji red stolica nasuprot vrata, Lion's Cityji imaju glupe prevelike STOP tipke koje se raspadaju...

421

Citat: Ivan  u Srpanj 10, 2013, 15:32:07
  ::| tvornička greška i loš materijal u kombinaciji s    nesavršenim održavanjem, te tipke se često razvale i rasklimaju od jednostavnog korištenja i primanja za njih, kao i cijeli ovaj zadnji rukohvat na hladilu... :-X
Ti si izrazio svoje mišljenje, ja svoje.
Zašto misliš da si nešto krivo napisao?
Ja sam se izrazio tako kako sam se izrazio, dijelim Tvoje mišljenje o održavanju i to ne želim komentirati, no ne i o ostalo!

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Bio bi red napisat riječ-dvije na što se kolutanje očima odnosi, jer ovo se moglo svakako protumačiti.