Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

narancasti

Citat: atlasovac  u Srpanj 07, 2010, 12:38:44
Citat: man750  u Srpanj 07, 2010, 08:03:04
G.br.25 je i jutros aktivan. Vozi na liniji 3.
I ne samo on. g.b. 23 na liniji 6, a g.b.27 na liniji 1. Ko je napisao da linija 1 ne vozi? Zatim g.b.18 na liniji 16, g.b 26 na liniji 10.

ja sam napisao da ne vozi linija 1, nema je više ni na voznom redu
uvedu je samo ponekad u jutarnjim satima

man750

Jos jedan bez voznog reda. G.br.24 vozi na relaciji Pile - Babin Kuk rutom nekadasnje linije 6A
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man750

Taj g.br.26 izgleda da je cetvrti autobus na liniji 10. Libertas cini mi se dobro odgovara na povecane potrebe na pojedinim linijama.
Jedino mi nije jasno zasto ove godine nema linije 35 . Vidio sam da je lani imala dosta putnika ,barem u jutarnjim satima prema Gradu.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man750

Citat: atlasovac  u Srpanj 06, 2010, 12:16:59
Čini mi se da sam na liniji 31 vidio g.b. 86. Koliko sam uspio poloviti prateći forum taj bus je bio na Mljetu. Ako nije više koji bus ga je zamijenio? Bus nema g.b otraga pa postoji mogučnost zabune
Dobro si vidio. Na linijama jos voze 85,87 i 89. 88 je na poljani. Znaci na Mljetu bi mogao biti 83
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man750

Jucer vidjen g.br.123 u Gradu. Kasnije je cekao red za ukrcaj na trajekt. Zna li ko kako rjesavaju povlacenje autobusa sa Sipana, salju li drugi ili linija bude u prekidu jer ni jucer popodne ni jutros s trajektom sa Sipana nije vracen ni jedan bus.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

Sto je s novijim autobusima ovih dana,stalno su u kvaru,voze su220 i sl222

man750

Citat: narancasti  u Srpanj 15, 2010, 19:48:21
I to su autobusi. A i sam si rekao da su noviji u kvaru i vjerovatno cekaju djelove jer ne vjerujem da ih iz hira drze u garazi, A nedavno smo bili svjedoci da i putnici rade stete zbog kojih bus treba ostati u garazi. (clanci u novinama i na portalima o slomljenim staklima)
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man750

Izgleda da je jucer pusten ponovo u promet g.br. 107 nakon dugog boravka u garazi, a kad ce u promet g.br.113 koji ne vozi i puno duze od 107.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

atlasovac

Danas sam u remizi vidio bijelog niskopodnog King longa Makarske registracije. Na boku je imao naljepnicu Libertas.
Zna li ko o čemu se radi? I ako je to onaj isti s nedavne prezentacije, da li ga je iko vidio da vozi na linijama?

tramvajac 92

Mislim da je kod vas na probi . Bio je i u Zagrebu.. Ima negdje slika..

atlasovac

Jučer sam vidio gb.113 na liniji 10. Ima komplet nova sjedišta drugačija nego ostali busevi u toj seriji. Dugo nije vozio, možda negdje od proljeća.

atlasovac

jučer viđen gb. 96 na parkiralištu. napokon, poslije mnogo mjeseci neaktivnosti.

atlasovac

Primjetio sam neke promjene u rasporedu autobusa po linijama. Tako gb. 91 vozi "bus service" za Cavtatske hotele. Prije njega je nekoliko dana to vozio gb.141.
Gb. 142 vozi na liniji 21, a gb. 143 vozi nekakav školski prijevoz, vjerovatno za školu Župa ono što je prije vozio gb. 91
Gb. 91 je prije desetak dana vozio na liniji 27 umjesto gb. 110 gdje je doživio i lakši sudar i brzo popravljen i od tada vozi za Cavtatske hotele.

atlasovac

Danas školski gb. 95 vozio "bus service" za Cavtatske hotele. Vidio ga na drugom polasku iz Grada.

medo

Citat: man750  u Srpanj 15, 2010, 20:23:16
Citat: narancasti  u Srpanj 15, 2010, 19:48:21
I to su autobusi. A i sam si rekao da su noviji u kvaru i vjerovatno cekaju djelove jer ne vjerujem da ih iz hira drze u garazi, A nedavno smo bili svjedoci da i putnici rade stete zbog kojih bus treba ostati u garazi. (clanci u novinama i na portalima o slomljenim staklima)

dobar dio njih je imao servis između 12 i 17 srpnja, zato nisu bili u prometu, usput, i am back  8-8 8-8 8-8