Linije – razno 2024.

Autor Mercedes bus, Siječanj 03, 2024, 21:59:22

Stilben426

To nije mišljenje, nego činjenica. Ne samo kontrola karata, nego i kontrola linija praktički je nepostojeća. Vozna se vremena umjesto na realnim i na terenu ispitanim podacima uglavnom sastavljaju na temelju pretpostavki i podacima od prije 10 i više godina.

tramvajac 92

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-ce-besplatno-prevoziti-ljude-ovim-vozilima-u-centru-grada/2571836.aspx
Citat:GRAD Zagreb pokreće pilot-uslugu besplatnog javnog prijevoza u pješačkoj zoni u središta grada. Prijevoz malim električnim vozilima Fulir bit će dostupan od subote, 15. lipnja, omogućujući građanima i turistima ekološki prihvatljiv način kretanja, navode iz Grada.

(...)

Mali električni automobili kapaciteta 5 putnika plus vozač bit će dostupni od 8 do 20 sati vikendom i praznicima sve do kraja listopada. Usluga je besplatna i može se naručiti telefonom na brojeve 091/1111-425 i 091/1111-426. Vozači će sami odgovarati na pozive i dogovarati lokacije i rute.

Naziv Fulir izabran je u čast nezaboravnog lika iz najzagrebačkijeg filma Tko pjeva, zlo ne misli, a koncept je inspiriran uspješnim modelom Kavalira u Ljubljani. Uslugu prijevoza će pružati Zagrebački električni tramvaj d.o.o.

Jamahe dobivaju neku svrhu.

MAN truck bus

Imale su linije dok su tek došle, pa su ukinute.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

jubo89

Danas je otvorena Branimirova u Sesvetama, mogla bi se 224 preusmjerit na novu Branimirovu?