Nabavke novih autobusa (3)

Autor Dreamwalker, Rujan 24, 2019, 16:44:20

ChRiStIaN

Sutra se održava edukacija linijskih kontrolora za nove MAN-ove pa pretpostavljam da je datum izlaza u promet sve bliži. U APP je 8 MAN-ova za koje nisam siguran koliko su spremni za izlaz ali znat ću danas navečer.

Usput i ISUZU dolazi predstaviti neke svoje buseve.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN19464

Super, to znaci da uskoro Iveco seli u Veliku Goricu.

Putnik79

A u Dubravi 7 to je 15, a di je razlika onda....? Bar sam ih ja  jucer toliko vidio....!!?

ChRiStIaN

U APP ih je izbrijano 10. U vecini su Atroni, fale validatori. Imamo i neke garazne brojeve vec...
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

Stavljeni svi gbr, Atroni, nalijepljena naljepnica od EU ali je puuuno manja od onih velikih koje su zauzimale 50% vozila sa boka.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN19464

Koliko ih je u podsusedu, jel stigao koji iveco novi?

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

Mercedes bus

Danas na probi 367 i 365

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Ime i sjedište tvrtke trebali su postaviti iznad kotača. Ovo mi je bezveze sa g. br. iznad grba Grada
Navodno kreću u promet 03.11.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

sofer29

Krenuli novi busevi  8-8

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Putnik79

Bas prikladne linije za njih pored toliko Iveca LE  th-down

MAN truck bus

Dvokratni vozni redovi na 270 i 273, a voze također na 205 i 208.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ikar