ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

tramvajac 92

Hm, ne bi se to smjelo događati na minijima. Prvi ide van 243 oko 4 i vraća se oko ponoći, 235 ide van negdje 4:15, i natrag je 23:45, 295 (ako je uopće mini), oko 4:30 i negdje je isto 23:45 natrag.

Ajd, ako računamo 105, prvi ide van oko 5, drugi oko 6. Jedan je doma u 20 a drugi u 23. Što se samog tankanja tiče, imaju dosta vremena za to, pogotovu kad bi ih rotirali po linijama.

Prave autobuse je ipak malo teže rotirati da se to ne događa, pošto nemamo toliko autobusa.

MAN truck bus

Kad fali ljudstva onda nema vremena za kalkuliranje nego se gleda da su svi autobusi spremni za izlaz. Da imaju vremena onda bi ih nakon točenja i pregleda oprali autobuse, pa se trag nafte nebi ni vidio.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Perokani

Što misle postići sa većim terminalom za autobuse ako je ovakav terminal dovoljan za tri linije i više.

421

Sudeći po slici,  izlaz za  bus123  bus123  na Gračansku i dalje ostaje ruski rulet.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Vjeko

Citat: Perokani  u Veljača 29, 2024, 16:05:45Što misle postići sa većim terminalom za autobuse ako je ovakav terminal dovoljan za tri linije i više.
Jedva da je dovoljan,
I 233 i 140 dolaze na stajalište rikverc metodom koja je po meni sramotna za okretište koje vodi prema "suvremenoj žičari". Koliko znam takve metode nema na okretištima koje imaju više od jedne linije.
Pozdrav.

Vjeko

Citat: 421  u Veljača 29, 2024, 16:52:09Sudeći po slici,  izlaz za  bus123  bus123  na Gračansku i dalje ostaje ruski rulet.
Mislim da to postoji riješenje (ili čak više njih, ali nije baš prihvatljivo)
Evo kako bi ja to riješio,

Riješenje br.1
Postavljanje perona za 233 i 140 na hero (slično kao na Kaptolu)

Rješenje br. 2
Znam da će me sad neki zbog ovoga popljuvati, ali možda nebi bilo loše srušiti one ruševine koje blokiraju dobar dio pogleda na Gračansku.

Riješenje br. 3
Ravnanje onog kak ti nasipa, (uz nerealnu mogućnost; micanje onog crvenog sranja), i nemaš  problem da zapneš za ono tamo, kaj god to već je.

hi

Mercedes bus

Oće li opet biti ukleta linija 615 :'(

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

garfield

Samo čekam da Gračanci ponovo počnu ko prošlo ljeto dizati hajku na svaki krepani bus.

sofer29

Izjava dise M.B. je da bi ubrzo nam kolege mogli postati Nepalci,Indijci i slicni...zele sve razjeb ocito

tramvajac 92

Ako neće plaćati više, doći će onaj kojem je manje dosta.

Mercedes bus

Užaš bit će stavrno kaosa, vandalizma, napada na vozače, kašnjenja i još toga u nedogled, zašto ZET-ovci ne odu u štrajk, da im se povećaju plače

tramvajac 92

Iskreno, ne vidim ništa što već nemamo, nažalost.

zagrebackapekara

Citat: Mercedes bus  u Ožujak 10, 2024, 23:04:43Užaš bit će stavrno kaosa, vandalizma, napada na vozače, kašnjenja i još toga u nedogled, zašto ZET-ovci ne odu u štrajk, da im se povećaju plače
ja koliko sam pročitao da je zetova prosječna plaća oko 1400€, ne znam jel to istina, al ako je mislim da idalje može više za takav posao, a ako nije 1400€, nemamo o čemu razgovarati

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/zet-ovci-otkrili-koliko-su-placeni-dosta-vise-od-zagrebackog-prosjeka-foto-20230416