ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

nidjoo

Slike s mjesta požara. Na stajalištu se autobus zapalio, stražnji dio cijeli u plamenu. U roku 7,8 min su stigli vatrogasci. 

Mercedes bus

Perokani

Znači nikakve više šanse za njega ???

NP-549

Taman prednji kraj za onog što je lančani imao

Mercedes bus

Stilben426

Slična bi sudbina mogla zadesiti 542 i 197. Naime, 547 zadnjih mjeseci vozio je s crnim tragovima, čak i nisu to tragovi, nego kao da je netko s čađom premazao lijevi gornji dio poklopca motora i oko njega. Istu stvar imaju  542 i 197; na 197 je i ona naljepnica otraga skoro do pola sivo-crna. Bio je na 268 danas, probat ću slikat ako ga uhvatim. Meni to nije normalno.

NP-549

Turbina baca ulje na auspuh a četke ne operu dobro

Mercedes bus

Više mi se čini da se 547 previše naprezao uz uzbrdice do Gračanskog dolja

MAN truck bus

Vrijeme je za novu temu na forumu. ;D
Pogađalica - koji će idući gb. izgoriti. rofl
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Stilben426

Pa ja bih da više nijedan, ali to je nažalost neminovno...

@NP-549
Hvala na pojašnjenju.

421

Citat: Stilben426  u Srpanj 06, 2023, 21:27:46Slična bi sudbina mogla zadesiti 542 i 197. Naime, 547 zadnjih mjeseci vozio je s crnim tragovima, čak i nisu to tragovi, nego kao da je netko s čađom premazao lijevi gornji dio poklopca motora i oko njega. Istu stvar imaju  542 i 197; na 197 je i ona naljepnica otraga skoro do pola sivo-crna. Bio je na 268 danas, probat ću slikat ako ga uhvatim. Meni to nije normalno.
Ispušni lonac pušta na spoju s granom ili brtvilo ispušne grane treba mijenjati ili brtvilo na turbini.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Kad turbina pušta ulje onda su piknjice po haubi. Ovo nije to, bit će neka brtva auspuha.

Kod Euro6 je to opasna stvar. Zbog regeneracije temperature su i do 700 stupnjeva. Ako brtva ne dihta to se asfalt topi ispod lonca

Perokani

A APP Citari nemaju nikakve opsanosti od toga?

Mercedes bus

Kad će se znat dali će 547 ići u rashod ili će se čekat obnova,mislim ako se već 461 obnavljala nakon što je izgorio do temelja zašto nebi i 547...

Mercedes bus

Citat: Perokani  u Srpanj 06, 2023, 22:28:02A APP citari nemaju nikakve opsanosti od toga?

Nikad ne znaš šta te može spopasti.