Vojvodić Promet, Blato

Autor 5AR, Listopad 04, 2008, 23:06:42

5AR

Vojvodić Promet d.o.o.
Blato, Ulica 71/7
tel. 020/851-288

Nekad su imali:

MB O350 Tourismo koji je kod Perla Tours-a

Isuzu Torquise

I drugi Isuzu sada Atr 1266

Sadašnji vozni park se sastoji od MB Sprinter 416 CDI koji vozi za ATR

5AR

Novo vozilo Irisbus Daily 50C18 umjesto Sprintera.

miky

Nema više ovoga Sprintera DU390-CC, prodao ga je ponovno bivšemu vlasniku Jagnjiću (od kojega ga je i kupio) u Korčulu, a ovaj ga je prodao ili dao za novoga Euroline-u u Zagreb. Već je viđen ovaj Sprinter sa RI reg. oznakama.

Shole

Ajoj, s konja na magarca.

5AR

Ne bi se reklo da je sa konja na Magarca jer Iveco košta 80 000 Eura, novi je i rađen po narudžbi a Sprinter cc 25000 eura i 10 godina star.
Pokojan Benz je rekao da je najbolji auto novi auto.  :D

Shole

Neznam baš, nemam niti jednu riječ hvale za ove Iveco/Irisbus minibuseve.  Milijon puta udobniji i zahvalniji za održavanje je Sprinter.  A uostalom, nije bezveze toliko skuplji

Živi Englez bi reko da nije dovoljno bogat da kupuje jeftine stvari

miky

Daj Petre jesi li Ti lud? 80.000 EUR???? To auto ima u Dugopolju za 47.000 EUR + PDV!!!!!!

PAP-TOURS

Citat: miky  u Siječanj 05, 2010, 23:26:39
Daj Petre jesi li Ti lud? 80.000 EUR???? To auto ima u Dugopolju za 47.000 EUR + PDV!!!!!!

Ovo je irisbus i sigurno je skuplji i kvalitetniji . Za 50 000 € se može dobiti onaj iveco prerađen u turskoj .
Sad koliko je ovaj nov neznam valjda bi trebao biti skuplji od turskog

Ima li ovaj duple stražnje gume ?

PAP TOURS - Travel  Agency

miky

Ima duple gume i cijena mu je 47.000 EUR-a u Iveca u Dugopolju...Ja sam dobio ponudu za isti ovaj minibus...

IKAS

Citat: miky  u Siječanj 06, 2010, 12:21:26
Ima duple gume i cijena mu je 47.000 EUR-a u Iveca u Dugopolju...Ja sam dobio ponudu za isti ovaj minibus...
Ti nemaš veze s vezom. Ovaj je rađen u termobila u Rijeci i bolji je nego ijedan iz Dugopolja.
Drž se ti svog Dubrovnika i ne napadaj druge kad ne znaš.

Ivan1983

Ja ga nebi uzeo ni da mi ga poklone a kamoli kupio ;)

PAP-TOURS

Mi imamo jednog iz 2003. g rađen u Sloveniji u automontaži , solidno je urađen puno bolje nego oni koji su u turskoj , ali po meni najbolji su ovi koje  radi irisbus . Sigurno je isplativiji od sprintera jer je u startu jeftiniji a i djelovi su jeftiniji tako da je jeftinije održavanje . Prednosti su što je komotniji (veći) od sprintera ima više mjesta za prtljagu i putnike , i može imati više od 20 mjesta . Veći je i u visinu tako da se i veći putnici mogu ispraviti .  ;)

Sprinter je malo udobniji za putnike pozadi i kvalitetniji ali ne tolko kolika mu je cijena .  ;)
PAP TOURS - Travel  Agency

5AR

Daily dobio naljepnice Autotransa.

miky

Citat: PAP-TOURS  u Siječanj 06, 2010, 17:20:15
Mi imamo jednog iz 2003. g rađen u Sloveniji u automontaži , solidno je urađen puno bolje nego oni koji su u turskoj , ali po meni najbolji su ovi koje  radi irisbus . Sigurno je isplativiji od sprintera jer je u startu jeftiniji a i djelovi su jeftiniji tako da je jeftinije održavanje . Prednosti su što je komotniji (veći) od sprintera ima više mjesta za prtljagu i putnike , i može imati više od 20 mjesta . Veći je i u visinu tako da se i veći putnici mogu ispraviti .  ;)

Sprinter je malo udobniji za putnike pozadi i kvalitetniji ali ne tolko kolika mu je cijena .  ;)

Pa Ti uspoređuješ IVECO i MERCEDES (Daily i Sprinter)!!! Meni si rekao da ne kupujem Setru nego da kupim "jednako kvalitetni i atraktivni" Tourismo...

Što je Tebi?  Iveco je tvrd kao kamion i dobar jedino za voziti teret, ali mi (Ti i ja) vozimo turiste i bezpredmetno je uspoređivati ta dva potpuno različita vozila...

Setra je najbolji autobus za turizam i proizvodi se ( i danas) još u Njemačkoj, a Tourismo kako mu i ime kaže se proizvodi u Turskoj, a o atraktivnosti da ne pričamo, pa u HR agencije prije uzmu Setru  serije 300 pa i 1992.g. nego Tourismo 2001.g., pa jedan prijevoznik iz Metkovića ima Setru S 315 HD 1996.g. i bolje mu radi, a i manje se kvari nego njegov Tourismo 2001.g....

borelee

www.daustruck.hr če potvrditi od mikya tvrdnju za cijenu novog iveca...47000 plus pdv