Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

mate

To su nove BiH registracije...na svim vozilima koja dobijaju registarske plocice su sada ovakve registracije

mate

Danas na liniji Zagreb - Tuzla...

mate

Prvo jutros oko 10.30 Temsa na liniji Tuzla - Pula

i oko 14.15 Sideral na liniji Pula - Tuzla

a jutros za Tuzlu iz Zagreba je vozio njihov "Starliner"...

mate

"Starliner" jutros na liniji Zagreb - Tuzla

Tomek

Konačno da ga prvi put vidim uživo u Zagrebu, ali nažalost samo u prolazu, danas kad sam ga išao čekati na autobusni je došao lažni Starliner

The_Dubster

danas njihov sideral uhvaćen na AS Sarajevo

Tlimfocit

piše na njemu da je Salinea?

The_Dubster

možda naprijed, jer nisam vidio ali po šemi je def salinea

Tlimfocit

a zašto ne bi bia Globtour? imaju istu shemu.....

mate

S228 DT danas na autoputu kod Sl.Broda, vozi u smjeru istoka, ja sam se zgrozio kad sam ovo vidio, cak nisam uspio ni slikati, nego ovu sliku posudujem od bivseg clana ovog fourma - kube...
Prednji kraj je razbijen, u busu koliko sam vidio nije bilo putnika, cini se da se ova Setra skucala u nesto i to dobro, uglavnom koma :(

The_Dubster

jednom sam istu vidio u vogošći, nisam vidio relaciju, išla je prema sarajevu. stala na AS i vozači su nešto popravljali...

grozno  :o

Bari

Danas u Rijeci. 127 - E - 064. Linija Tuzla - Pula

KREPAT MA NE MOLAT !

The_Dubster

večeras na AS Sarajevo, linija čapljina-tuzla. slike lošije zbog mraka. inače, temsa i nije bas nesta, ako se ne potrude na servisu, brzo bi mogla biti rashodovana... barem takav utisak daje vanjski izgled

The_Dubster

jutros u vogošći na putu iz sarajeva, nisam uspio uhvatiti čitavu liniju, mada mislim da je u pitanju čapljina-tuzla
inače primjetio sam da siva boja karambolke i prednjeg dijela nije ista kao ostala, pa se možda radi o manu iz dijelova...

Tlimfocit

Citat: The_Dubster  u Siječanj 30, 2010, 20:26:24
inače primjetio sam da siva boja karambolke i prednjeg dijela nije ista kao ostala, pa se možda radi o manu iz dijelova...

prije MAN iz smeća.....:)