Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

The_Dubster

Citat: Berlingo  u Ožujak 04, 2010, 00:52:32
Ovaj kad me prestizao nije bi se bas cinio u dobrom stanju. I kao da visi malo na ljevu stranu. A pogledajte reklamu na zadnjem staklu.
]http://www.imagesforme.com/upload/78dafa77.jpg

ovakvom danas istom pukla guma u vogošći prije sarajeva, vjerovatno linija tuzla-mostar... definitivno polako tonu prema dnu... :-\

Tomek

Danas u Zagrebu ova olupina:

The_Dubster

nagrzila hrđa sa svih strana :S al nakon svega, nisam iznenađen...

mate

Nista me vise ne moze iznenadit pa cak ni da pocnu gubiti djelove po cesti, od onih retrovizora zaljepljenih izolirkom na AV120, pa preko ovakvih krama, neki dan je bio i Jetliner isto krama, samo me cudi dokle ce nasi MUPovci ovako nesto pustati, a i nije mi jasna logika Salinee, bjelog Siderala salju na Tuzla - Mostar, a na medunarodnu liniju salju ovakvo nesto, posto bi trebalo bit rijec o liniji Pula - Tuzla

Tomek

U kontra smjeru je išao jedan Sideral u ovakvom bojanju.

The_Dubster

Citat: mate  u Ožujak 04, 2010, 21:34:37
Nista me vise ne moze iznenadit pa cak ni da pocnu gubiti djelove po cesti, od onih retrovizora zaljepljenih izolirkom na AV120, pa preko ovakvih krama, neki dan je bio i Jetliner isto krama, samo me cudi dokle ce nasi MUPovci ovako nesto pustati, a i nije mi jasna logika Salinee, bjelog Siderala salju na Tuzla - Mostar, a na medunarodnu liniju salju ovakvo nesto, posto bi trebalo bit rijec o liniji Pula - Tuzla

vjeruj mi mate, bijeli sideral možda izgleda dobro, ali mu motor ne zvuči baš najbolje...

mate

Citat: Tomek  u Ožujak 04, 2010, 21:35:38
U kontra smjeru je išao jedan Sideral u ovakvom bojanju.

127-E-064... ;)
Ma kao i da ovom Sideralu motor radi dobro, ali opet je bolje vidjet takav bus, nego ovakvu kramu (Setra, Jetliner) na putu...

busfan

Mene samo interesuje koja je njihova racunica  ???  Sa ovakvim krsevima, ko uopste i putuje s njima, a doduse ja kad god sam ih vidio bili su prazni
Najbolje im je da to sve prodaju na otpad na kilu, pa nek se onda bave nekim drugim poslom, ocigledno nisu za ovaj. Dok neko, ne daj Boze ne strada u ovim njihovim krsevima  >:(

Man lion's coach

Steta, a bilo je finih auta  :-\

mate

Sideral bez ikakve table linije juri prazan prema istoku

transturist

Ja sam ga danas oko 14:00 sati vidio u blizini pijace Arizona, ostao u kvaru i mehanicari su vec bili kod njega.

mate

Citat: transturist  u Ožujak 17, 2010, 22:22:52
Ja sam ga danas oko 14:00 sati vidio u blizini pijace Arizona, ostao u kvaru i mehanicari su vec bili kod njega.

Iskreno, nista cudno...vjerojatno i zato je on isao prazan prema BiH, ali nije izdrzao do kraja

elvis

Jedna novost u Salinei,naime tek od prije par dana Zelenika je postao 1/1 vlasnik Salinee,vijest pomalo iznenadjujuca zbog toga sto smo mi mislili da je to odavno sve njegovo,ali logickim razmisljanjem mozemo zakljuciti da se on nije brinuo za tu firmu jer je bila 1/2,a i ovako ju je kupio mnogo jeftinije nego da su imali dobre autobuse...sve u svemu mislim da je napokon dosao kraj tamnim danima u Salinei,od sada ce vjerovatno da se posloze neke stvari koje nisu bile u redu

Tlimfocit

Citat: elvis  u Ožujak 23, 2010, 22:46:48
Jedna novost u Salinei,naime tek od prije par dana Zelenika je postao 1/1 vlasnik Salinee,vijest pomalo iznenadjujuca zbog toga sto smo mi mislili da je to odavno sve njegovo,ali logickim razmisljanjem mozemo zakljuciti da se on nije brinuo za tu firmu jer je bila 1/2,a i ovako ju je kupio mnogo jeftinije nego da su imali dobre autobuse...sve u svemu mislim da je napokon dosao kraj tamnim danima u Salinei,od sada ce vjerovatno da se posloze neke stvari koje nisu bile u redu

potvrdjujem

mate

Jucer na liniji Zagreb - Tuzla