Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

mate

Zar nije trebalo doci vise tih Setri 315UL, nes sam nacuo da bi oko 10ak komada trebalo doc? ;)

neoplancityliner

Citat: mate  u Kolovoz 30, 2012, 22:27:29
Zar nije trebalo doci vise tih Setri 315UL, nes sam nacuo da bi oko 10ak komada trebalo doc? ;)

a i ja sam načuo tu informaciju, ali ne vjerujem baš u to. sad sam prolazio pored kruga pa sam vidio dvije s BBS natpisima, i kažu da je jedna već na lakiranju. Znaći to bi bilo 3 komada.

neoplancityliner

neoplan BJ-968-CN je obnovljen i potpuno bijel :)

Tomek

gbr 589 BMC Belde - skroz bijel, ZG rege

Marek

Danas viđena Setra 315 UL registarskih oznaka BJ-453-FI , isto ovakva , ali na sebi ima shemu kao 288.

čazmatrans_nova

eto od danas jedna loša vijest.. :/
Autobus, neoplan BJ-375-EZ (ili 374-EZ .. nisam 100% siguran) u mjestu Veliko Korenovo kod Bjelovara oko 18 sati, naletio na biciklistu.. s teškim ozljedama je prevežen u bolnicu..  :(

(iako nije bitno, ali navest ću) .. na autobusu oštečeni maska, prednja šajba, vrata..

drogar427

U RJ Kutina već nekih mjesec dana su u najmu Setra 315HD od Jozo Turist (ZG6674DI) i MB O404 od Darojkovića (ZG5181BC), čuo sam da će bit kupljeni...
Roggy

buSHunter795

Citat: čazmatrans_nova  u Studeni 09, 2012, 22:37:59
eto od danas jedna loša vijest.. :/
Autobus, neoplan BJ-375-EZ (ili 374-EZ .. nisam 100% siguran) u mjestu Veliko Korenovo kod Bjelovara oko 18 sati, naletio na biciklistu.. s teškim ozljedama je prevežen u bolnicu..  :(

(iako nije bitno, ali navest ću) .. na autobusu oštečeni maska, prednja šajba, vrata..

Evo i slika, nadam se da ga budu brzo sredili :)
Bus je ipak BJ 374-EZ, sinoć na AK Bjelovar
SLIKA1
SLIKA2
SLIKA3

čazmatrans_nova

skoro pogodih hahaha
nego, da se ispravim.. biciklista je ipak zadobio tek lakše ozljede i sutra će biti pušten iz bolnice..

a prema izvještaju policije:
"Do prometne nesreće je došlo uslijed nalijetanja autobusa na biciklistu koji se vozio krajnjom desnom stranom kolnika. Vozač autobusa X.X je nastojao zaobići biciklista s lijeve strane, no s druge strane je naletilo teretno vozilo te je vozač autobusa nastojao izbjeći teretno vozilo, ali je sa desnom stranom vozila zakačio biciklistu i odbacio ga u obližnji kanal."

ROAD

Nije on njega zakačio, on je njega opalio. Da ga je zakačio ne bi mu šajba pukla.
NEOPLAN VIP CLASS

čazmatrans_nova

Citat: ROAD  u Studeni 11, 2012, 20:29:21
Nije on njega zakačio, on je njega opalio. Da ga je zakačio ne bi mu šajba pukla.
A šta ćeš.. naši policajci su to shvatili kao zakačio.. ma bitno da nije ništa opasno bilo.. lim se lako popravi :)

Marek

Čini se da i Čazmatrans polako prelazi na daruvarske tablice. Uz Eurolinera gbr. 500, daruvarske tablice je dobila i Setra gbr.519 - DA-898-CM .

bonaparte12

Moderatori lagano mogu dodati i cazmatrans PROMET kao novu tvrtku koja je kupila slaviju
POLAKO I SIGURNO

Mario

Kupila Slaviju? Temeljem čega? Dražba nije još nikakva bila,.........

shef

Čazmatrans Promet d.o.o. je osnovan 2009.
Pričekat ćemo sutrašnji dan, pa ćemo vidjeti kakav će biti status dosadašnjih vozila Slavijatransa.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic