Litvatrans, Banovići

Autor fifi, Listopad 21, 2008, 22:48:55

elvis

Steyr na federalnoj liniji Zivinice-Sarajevo

Ukoliko neko smatra da ova slika nije potrebna i da sluzi samo za nabijanje postova neka kaze ispod pa cu ja obrisati

ahmoo

Gledam neki dan ode za Veliku Kladusu sivi MB novi, eh jel to dosao skroz novi bus ili je to onaj sto je skoro dosao samo mu skinuli one zelene, crvene.... naljepnice?
:D :) :D ;)

elvis

Vidjet cemo ga valjda ubrzo i provjeriti jel novi...nego ko je vlasnik Litvatransa?

ahmoo

Koliko ja znam LITVATRANS je dionicarsko drustvo "LITVATRANS BANOVICI DD"

transturist

Ipak se radi o prinovi u Litvatransu. Sivi Mercedes Tourismo I generacije na liniji za V.Kladusu.

elvis

Danas sam uspio uslikati Travega malo bolje nego prosli put

elvis

Citat: transturist  u Rujan 09, 2009, 11:08:03
Ipak se radi o prinovi u Litvatransu. Sivi Mercedes Tourismo I generacije na liniji za V.Kladusu.

Danas su on i Travego otisli prema Sarajevu iz pravca Mostara,mislim da je taj bus bio u vlasnistvu firme Spell-tours iz Bckog,negdje sam vidio sliku i poprilicno sam siguran da je to taj

busfan

Mislim da nije Pan Reisen-Spell Tours, u subotu sam ga vidio na njihovoj liniji iz Züricha

max

Danas u Vitezu. prazan sa tablom vanredna voznja.

transturist

The_Dubster

danas sam vidio njihovog sivog ikarbusa u vogošći, na relaciji sarajevo-banovići... i ne znam kako se usude slati nešto onako za tu liniju  :-\

ahmoo

Citat: The_Dubster  u Prosinac 17, 2009, 19:32:57
danas sam vidio njihovog sivog ikarbusa u vogošći, na relaciji sarajevo-banovići... i ne znam kako se usude slati nešto onako za tu liniju  :-\
Dobro je pa je samo do Sarajeva :D Zna se to "baljutnit" i dalje :D

The_Dubster

Citat: ahmoo  u Prosinac 18, 2009, 17:24:08

vela havle kako loš bus  :o

ahmoo

Citat: The_Dubster  u Prosinac 18, 2009, 17:26:37
Citat: ahmoo  u Prosinac 18, 2009, 17:24:08

vela havle kako loš bus  :o
prvom prilikom kada odem u Banovice poslikat cu vam one njihove "herave" sanose :D Slabo da ima koji da se nije naherio na jednu stranu ;)