Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

hochdecker

Ništa neće bi sa Setrom, vozit će u neke druge linije, možda umjesto gbr. 183 (mislim da je ona u Jaski).

A što se tiče ovog BIS (pa to je valjda neka kratica koja se koristi u fimi, a podrazumjeva dodatni bus koji ide na redovnu liniju (međužupanijsku) ako ima više putnika nego što prima jedan bus. Oni većinom voze samo u jednom smjeru kad je rezervirano puno karata i to većinom do Šibenika, a evo danas gbr 127 vozi iz pravca Šibenika za Zagreb u 18.00.

dialogos

Upravo iz Zagreba za Šibenik došao novi NEO TRENDLINER i u 17:50 ide nazad za Zagreb.

hochdecker

daj ga fotkaj ak imaš priliku...

hochdecker

Setra 415HD 7180-DN je obojana u novom stilu sa velikim S bočno. Ali za razliku od 415HD reg. 6244-DD ona nema polukruga jako izražene svijetle boje pa izgleda fenomenalno. Ono je vjerojatno neka greška na 6244. Btw. imao sam priliku provozat se na liniji ZG-Šibenik-ZG sa novom 415HD 7180-DN, a riječi su suvišne......

markost

Evo jedne i iz Splita nija baš nešto ,ali je zato autobus odličan.

Konj

Da autobus je odličan,ali ono što je na njemu je NO COMMENT....

8) 8)

erobuss

Trebalo je sinoć proći s njim kroz Maribor  :D

Konj

Pa da,baš šteta tako skupog busa da ga još negdje netko kamenuje.
Usput pa kad je Samoborček kupio ovog City-a?Pa on inače nema neki afinitet
prema Neoplanu.

8) 8)

erobuss

Citat: Konj  u Kolovoz 21, 2008, 22:56:57
Pa da,baš šteta tako skupog busa da ga još negdje netko kamenuje.
Usput pa kad je Samoborček kupio ovog City-a?Pa on inače nema neki afinitet
prema Neoplanu.

8) 8)

Oni su europljani, ne bi oni... Usput, od gline mu ne bi ništa bilo, odakle im kamen?  :D

U zadnje vrijeme su počeli nabavljati Neoplane, negdje je već napisano da su dva AV120 dali za 2 Trendliner-a. City je stigao neposredno prije Eura 2008., pa je u toj euforiji ni kriv ni dužan postao dio vatrenog ludila  8)

Konj

Da slažem se da je ni kriv ni dužan....

8) 8)

Tomek

I Cityliner je došao kao zamjena, za njega su dani midi O404 i S309HD.
BTW večeras je Cityliner došao iz Splita.

erobuss

Promašaj i na ovoj 417-ki sa polukrugom  :(

hochdecker

Zbog toga što je ovo Setra kupljena i farbana van kontigenta ostalih (pod tim mislim prvotna ljubičasta podloga, kao i 6244-DD), kad vidiš 7180-DN vidjet ćeš da nije promašaj. Uostalom, ne znam čemu tolka strka, kakvih promašaja na ima ovo je maaaajka.

erobuss

Da, ali isto su mogli naprijed ostaviti samo S pa onda da iz njega ide polukrug prema kraju, pa bi to bilo lijepo vidjeti. Ovako naprijed taj dio ružno igleda. Razmumijem da je bus duži od AV-a, ali isto tako se folija mogla produžiti i da to legne kao bombona  ;)

Ovo je dobronamjerno u svakom slučaju.  ;)

hochdecker

Što je da je s ovakvim dizajnom Samoborček će bit jedan od upečatljivijih na cesti.... Naravno, opet u pozitivnom smislu, ipak je dosadašnji dizajn bio pomalo pretradicionalan.