Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

neznam.nisam ga jos vozio.ali vidim da je na cesti pa je valjda ok kad nije u radioni...   ;)

Slavuj

evo ljudi dosao sam na Hvar(tj. do Splita) sa setrom S417 HDH i autobus je odlican (slike stavim kad dodem doma)
imam ljudi jednu novu informaciju od šolea. samoborcek je kupio temsu mini bus!!! i vec je na farbanju. kad sam to cuo  jako sam se iznenadio i nisam to ocekivao. evo recite sta mislite o tome.  pozz sa suncanog Hvara

Ivan1983

vipdriver

kupljeno je 3 komada umjesto isuzua koji su prodani....
pozz

brzi

kod jednog modelara cestovnih vozila, vidio sam maketu Neoplana Citylinera, sa natpisom Samoborček... pitam ga jesu li imali taj autobus,a on kaže da postoji mogućnost da su ga imali, ali nemože se sjetiti...jer to mu je stariji model...inače autobus je bijele boje sa nekakvim šarama...

hochdecker

Taj City prodan je još prije 2000.-te (možda čak i 98. godine). Kasnije još je bio jedan prodan Heraku. (5489-D. reg.)

FitzTN

Ne kuzim zasto se ne drze Setri... kakvo je ovo šaranje s Neoplanima i Temsama.... počinju ličit na Autoturist :(

hochdecker

Daleko je to još od A-Turista... A šta se drugo može dobit za Volva s dva milijuna km, nego Neoplan.

vipdriver

temze su umjesto isuzua i bit ce bobre za vozit lokale.eto bit ce i zute boje uskoro....

FitzTN

Koliko je Isuzua još ostalo? Bilo ih je kad su došli hrpa? A baš su simpa bili, motorček kao u T4 vau-vau kombiju, mali kotačići i ajmo :D

Konj

Sada s ovim S;Samoborček i autobusi izgledaju kao Superman;
možda i polete!!!!!!
8) 8)

Tomek

Isuzua je bilo 5, garažni brojevi 101-105.. Došle 3 Temse, vjerojatno će 3 Isuzua otić.

FitzTN

Samo 5? Sigurno ih nije bilo više? A OK, i tako su se jako rijetko mogli vidjeti na lokalnim linijama. Nadam se da ce sad Temse uz Setre i obnovljene G&S preporodit lokalne linije :)

I tako je komfor na lokalnim linijama porastao ohoho zadnjih godina

erobuss

Na Setri ovaj logo ni upola ne stoji kao Volvu. Vraćajte ih  :'(

vipdriver

sljedece godine dolaze nove gradske setre tako da ce G&S zavrsiti negdje  juznije